sunnuntai 16. lokakuuta 2011

P*skis #112 - Kakkupaperi

Pitkästä aikaa ehtii haasteeseen mukaan!
Ihastuin P*skis-DT-Piian ihastuttaviin kakkupaperi kuusiin ja päätin itse koittaa samantyylistä ratkaisua.
P*skikseen mukaan tällä:


Juu - ja kävihän mulle perinteisetkin Rayherin Glitter Gluen kanssa -  siis se räjähti taas. Eri pullo kun viimeksi, mutta samaa merkkiä, kortti oli jo valmiina ja avasin pullon suuta hakaneulalla sain ekan kuusen koristeltua ja aloin koristella toista, kun pullon korkki posahti auki ja koko pullo tyhjeni korttiin. Kauhoin hileet takaisin purkkiin ja korttikin kuivaessaan suoristui - kuvassa näkee vielä pahimmat kosteat kohdat. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

"Joulurauhaa" ääriviivaratarra,taustapaperi (12x12) Tiimarista ja Kakkupaperit Halpa-Hallin leivontaosastolta :) 

En ole aiemmin innostunut lorukorteista, kun ei tosiaan ole omia lapsia, mutta nyt ajattelin kavereiden lapsille tehdä lorukortteja jouluksi - ja samalla jättää aina yhden muistoksi itselle. Huomenna kirjastoon lainaamaan lorukirjoja ja sitten alan piirtää/leimata lorujen mukaan kuvia. :)
Jos teillä on hyviä loruja tiedossa niin vinkatkaa!

5 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Onpas aika outoja räjähdyksiä kimalteiden kanssa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan tunnelmallinen kortti!

  VastaaPoista
 3. Onpa luovasti keksitty! Ihana joulumaisema

  VastaaPoista
 4. Kiva että sait idean lainattua ja näin kauniisti toteutit sen - ihanasti olet taustamaisemankin kehitellyt! Tosi kaunis ja ihanan talvinen kortti!

  Tuo "räjäys" johtunee ilmasta jota purkkiin pääsee ja pitkän aikaa käyttämättä ollessa kaasuuntuu sitten se ilma kun sekoittuu liiman kemikaaleja siihen. Kokeileppas että avaat sen nyt uusiksi, puristat ilmat pois ja pienen tipan liimaa - lyöt välittömästi korkin kiinni ennen kuin ehtii imaista ilmaa sisään ja sitten vielä säilytät ylösalaisin! Se voisi auttaa ongelmaan :)

  Itsellä ei ole Rayherin liimoista kokemusta mutta säilytän omat stickles liimani ylösalaisin juuri siksi että kun purkin avaan niin ei tarvitse odotella liiman valumista (varsinkin silloin kun purkki alkaa olla loppumassa) ja alassuin säilyttäminen kuulemani mukaan hidastaa myös liimojen kuivumista/jönkkiintymistä :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!