lauantai 22. lokakuuta 2011

Kynttilä, ostoksia ja samankaltaisuuksia

 "Raskas työ vaatii raskaat ostokset" ... vai miten se menikään? :) (Melkoisen painavia ostoksia raahasin tänään selässä pitkin kyliä)  Eilen stressasin töissä koko illan... Päätin, että viikonloppuna teen jotain kivaa - Merkkarin blogissa oli hyvä ohje kynttilöiden koristeluun ja ajattelinkin tänään käydä viimein ostamassa sen kauan himoitsemani kuumailmapuhaltimen Paperinauhasta, enää ei tarvitse miehenkään syödä kohojauheista paahtoleipää :D (vitsi vitsi - oon ollut tarkkana sen leivänpaahtimen kanssa!) Ja samalla ostin kynttilöitä; näitä pienempiä Tiimarista ja isompia Havi-kynttilöitä Halpa-Hallista. Silkkipaperi tarttui mukaanTiimarista ja Suomalaisesta Zoomin 160gr paperia, johon ajattelin testailla leimaamista yms sutraamista.

Alkuillasta sitten valmistui ensimmäinen kynttilä! 
Hyvin onnistui ja nätti tuli!
Merkkarin ohjeella ei voi epäonnistua :)
 -------------------------------------------
En ole suuri perhosten/siipiveikkojen ystävä, enkä muutenkaan osaa tämän tyylisiä Tildoja väritellä. Tämä kuva on pyörinyt leimakuvalaatikossani varmaan vuoden verran - kunnes eilen näin samaisen kuvan Magnolia-lehdessä ja ihastuin! Oli pakko apinoida - niin nätit värit oli tälle "Tilda as butterfly":lle valkattu!
 ------------------------------------------------
 En ole aikoihin löytänyt kirppareilta mitään mielenkiintoista, mutta viime reissulla vanhemmille  löysin kirppikseltä 10 vintagetyylistä joulukorttia - halvalla, ostin nämä ihan inspiraation vuoksi :) Kun nättejä olivat. Suosikikseni nousi tämä autoileva pukki, joka näytti jotenkin tutulta...


... eivätkä minun salapoliisi nystyräni väärässä olleet nytkään, sama kuva löytyy leimana Crafty Individualseilta. Myynnissä tätä on mm. Paperikeijulla :)

2 kommenttia:

  1. Ilman muuta saat laittaa linkin ohjeeseeni. Mukava kuulla, että tykkäsit :) Oikein tyylikäs kynttilästäsi tulikin :)

    VastaaPoista
  2. Minullakin on tekolistalla nuo kynttilöiden koristelut. Olet onnistunut omassasi hienosti. Ehkä täälläkin uskallus kasvaa. Täytynee kokeilla sunnuntaina kun miesväki on pelireissulla ;)

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!