perjantai 28. lokakuuta 2011

KK:n joulukorttimaratooni

Olen ollut tällä viikolla harvinaisen kiireinen, sattunut kaikki menot samalle viikolle. Aamut olen hoitanut asioita kaupungilla ja yrittänyt saada hampaani korjattua, ennen kuin kipu lisää valvottaa sekä kiirehtinyt töihin klo 16:sta ja sitten kun sieltä olen kotiin puoliunessa klo 00 saapunut - ei olo arvatenkaan ole ollut kovin luova :)
......................................................
Mutta kiireestä huolimatta, olen hitaasti - mutta varmasti koonnut kortteja 
KK:n joulukorttimaratoonia varten.
Seuraavat kaksi päätyivät Lumi / lumihiutale-aiheiseen haasteeseen:
1) Leima: Lili of the Valley, teksti: Paperinauhan joulutekstit-11
2) Leima: Bildmålarnas, teksti: Nea-idean sinettileima
Tässä käytin itselleni kovin vieraita värejä - valkoista ja hopeaa.
Leima: Whiff Of Joy, Wee and reindeer - embossattu hopealla. Hyvää Joulua-nauha Oulusta ompelutarvikekaupasta. Hopeiset koristeet Tiimarin? jouluisesta paketista.

 
Tummempi sävyisen joulukortin aiheena oli tähdet, jotka piirtelin tarrojen puuttuessa vapaalla kädellä :)

Leima: Crafty Individuals, teksti: Paperinauhan joulutekstit-11. Paperit: Tiimari
 ----------------------------
Ja jos ostosvinkkejä saan taas jakaa niin kannattaa käydä kurkkimassa  Villakeijun nettikaupassa Magnolia-lehtiä ja leimoja. 
Tilasin viime viikolla kauan kaipailemani, Little Bunny Tildan ja pääsiäiskortteja varten pääsiäismunat sekä kesäisen Magnolialehden 3/2011 - kun edukkaasti sain :)


Ja hämmästytin itseäni ostamalla Paperinauhasta tämän jouluisen tekstisetin - en yleensä pidä koukeroisista kirjoituksista, mutta nämä olivat nättejä! Pääsivät heti käyttöön...

Kiitokset vielä Jaanalle KK:ssa käymistämme vaihdoista - sain ihania 3D-kuvia ja kaupanpäällisiksi lilin uusia lumiukkoja! 
Tällä viikolla posti toi myös Sarilta mahtavat materiaalit KK:n maskatut kuvat rinkiä varten, mutta siitä lisää sitten valmiin kortin kanssa :)

1 kommentti:

Kiitokset kommenteistanne!