sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

LOMAILUA - viikko nro 2

Huomenna se on taas paluu arkeen - ja töihin!

Jälkimmäisellä lomaviikollani meidän taloudessamme sairastettiin kesäflunssa, joka hiukan muutti viikon suunnitelmia, mutta kaikki suunniteltu ehdittiin kuitenkin tehdä ja flunssakin on enää muisto vain :)

Viikkoon mahtui isän synttärit, värityskirjan värittelyä, shoppailupäivä Tampereella, Stigin ilmaiskeikka Koskenkorvalla ja lopuksi omat synttärini :)

Tampereelta ostin muutamia vaatteita -  erityisesti ihastuin kirppiksellä Lumikki-paitaan! 


Etsin kovasti myös erilaisia kyniä (kunnon puuvärejä) värityskirjoja varten, mutta suurin osa oli loppunmyyty. Äitini osti Helsingin reissullamme jo oman värityskirjansa ja muutaman päivän kirjoja selatessani, minäkin löysin oman suosikkini. Ostin aluksi "eläinten valtakunnan" ja lisää hurahdettuani pistin muutaman muunkin aikuisten värityskirjan tilaukseen Adlibrikselta.
 
Aikuisten värityskirja - Eläinten valtakunta

Tampereen reissun jälkeen kävin Seinäjoen Suomalaisesta ostamassa netissä kehutut puuvärit Stabilon Green Colorsit. Olin itsekkin tyytyväinen väreihin, peittivät hyvin ja olivat mukavat käteen. 
Samalla reissulla käytiin Koskikeskuksella maistelemassa Minetti jäätelöitä ensimmäistä kertaa - ihanan paljon vaihtoehtoja sorbeteissa! Maisteltiin läpi vihreä omena- ja mango-sorbetti sekä mustikkamuffinssijäätelö. Kirkkaansininen "Smurffit" houkutteli myös, mutta olen ennenkin ollut allerginen siniselle väriaineelle, joten en uskaltanut tähän lastensuosikkiin koskea.

Harmitti kun kuukauden takainen Stigin ilmaiskeikka Tuurissa meni vähän mönkään kaatosateen takia. Nyt kun lauantaina sää kerran salli, kurvasimme katsomaan Stigiä Jari Mäelle, Koskenkorvalle. Samalla pääsin käymään myymälässä, jossa olen halunnut jo pidemmän aikaa päästä poikkeamaan.
Stig ja DJPP Koskenkorvalla

Nyt vielä viimeisen lomapäivän tsemppi päälle - josko saisin edes yhden kortin askareltua tälle lomalle :)

Game Of Thrones-aiheinen synttärilahjani ei ehtinyt vielä perjantaiksi perille, sitä odotellessa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!