perjantai 12. kesäkuuta 2015

Mekkovillitys

Olen tunnettu poikamaisuudestani. Juhlissa jaloissani pyörii aina hameiden sijaan housut ja meikinkäyttöni on olematonta... kielenkäytöstä puhumattakaan! :)
Tänä keväänä olen kuitenkin ottanut itseäni niskasta kiinni, pikku hiljaa löytänyt jonkun "naisellisuuden" - en voi sanoa sen olleen hukassa, koska ei sitä koskaan ole ollutkaan.

Kaikki lähti kai tammikuulla olleesta meikkauskurssista. Sain hyviä vinkkejä ja ostettua tarvittavat meikit. ^ Kuvassa ei nyt mitään meikkejä ole, mutta nykyään käytän muutaman kerran viikossa edes BB- tai CC-voiteita ja kulmakynää tai ripsaria. Heti paljon naisellisempi fiilinki :)
Olen hurjan tyytyväinen nykyisiin ombre-hiuksiini, pidän luonnollisuudesta ja aiempi blondaus kulutti hurjasti hiuksia - hiukset saavat nyt "levätä", kun juuresta ovat ihan omaa väriäni.

Mutta asiaan! 
Pääpointtina ylemmässä kuvassa on kesämekkoni, jonka ostin viikko sitten. Tykkään hurjasti sinisesta ja pinkistä yhdessä, tuo mekko oli pakko saada. Tänään oli viimein ihanan lämmin päivä ja mekko pääsi käyttöön. Mekko on henkarilla tosi läpinäkyvä - mutta kun mekko on päällä, siitä ei näy läpi.

Sinisen mekon hankintareissulla, ostin myös tämän väripläjäyksen. En osannut päättää kumman ottaisin, joten otin molemmat. Mekko lähti levenemään lähes heti kainaloiden alapuolelta, joka ensin epäilytti - mutta sovittaessa tämä oli aivan ihana päällä! Laskeutuu tosi nätisti, eikä ole yhtään liian ison näköinen.

Tänään vietin vapaapäivää kierrellen kauppoja ja kirppareita. Kirpparilta tarttui mukaan laatikollinen legoja ja tämä ihanuus! Nimesin tämän "markkinamekoksi", koska näitä venyvällä yläosalla varustettuja mekkoja on aina joku myymässä markkinoilla / festareilla. Myin juuri aiemmin vastaavan vihreän mekkoni pois kirpparilla ja nyt oli aika ostaa uusi vastaava - ihan eri tyylinen. Tämäkin oli päällä tosi mukava.

Nyt vaan toivotaan lämpimiä kelejä, että tarkenee käyttääkkin näitä mekkoja! :)

1 kommentti:

  1. Hauskaa, että herättelet uusia puolia itsestäsi mekkojen avulla :) Kyllä pukeutuminen kummasti vaikuttaa mielialaan, itselle tulee mekoista ja hameista ihana fiilis. Tuo kolmas mekko olisi kyllä kiva.

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!