tiistai 13. toukokuuta 2014

Kirppisostoksia

Lupailin tuossa aiemmin postailla jotain kirppisostoksiani, kunhan saan niitä kuvattua. Näitä riittää!

Aloitetaan nyt vaikka näistä hinnaltaan arvokkaammista:

Äitienpäivälahjaa lähdin kirpparilta etsimään - päädyin tähän Anita Rantanen-Siemersin tauluun. Äidillä on Anitalta jo vuodenaika-taulut ja tämä sopii hyvin niiden kanssa samalle seinälle. Taulu on nimeltään "Kotiseudun kevät" netissä hinta näyttää olevan noin 40e, maksoin huomattavasti vähemmän.

 Joulu- ja syntymäpäivälahjat ostan yleensä hyvissä ajoin. Äidillä on kesällä synttärit ja löysin kirppikseltä Arabian Äidin kupin ihan siedettävään hintaan. Kuppia on valmistettu muistaakseni vuosina 1984-1993, joten ei niin kovin vanha löytö - mutta kaunis! Tätäkin näkee myytävän 30-50e:lla, maksoin puolet vähemmän.

Heljä Liukko-Sundströmiä kerään myös äidille. Tämä "Ylös Aurinkoon" on uusin ostokseni.

Myös muutamia elokuvia on tullut ostettua!
Hurahdin Disney-klassikoihin, ihan kaikkea 50 en aiokkaan ostaa, ainakaan heti. Voihan olla, että haluan kaikkikin - mutta aloitetaan nyt näistä omista suosikeista.

 Yllätyin positiivisesti löytäessäni kirpparilta naarmuttomana näitä vanhoja, ensimmäisiä painoksia Disneyn klassikoista. Näissä on sympaattisemmat kannet kuin uusissa!
Sammonlaarista voit tarkistaa omien elokuviesi painokset :)

 Samalla olen ostanut muutamia muita Disney-elokuvia.

Suurena Emmerdale-fanina ostin myös Emmerdalen erikoiset-boxin facebookin kirppikseltä.


Olin haaveillut myös uudesta viltistä. Kirppiksellä tuli vastaan tälläinen uusi ihanuus, tämän sisässä onkin tullut roikuttua illat netissä :)

Samaisella viltin ostoreissulla löysin edukkaasti ison kasan Thickerssejä. Jokaista väriä on siis kaksi arkkia ja arkeista puuttu vain muutamia kirjaimia - osa on täysin ehjiä. Näiden voimallahan skräppään koko kesän! <3

Arvatkaas mikä on uusin villitykseni?

Ihana Laura tutustutti mut näihin ihaniin Lego Simpsons-hahmoihin!
Näistä tuntee paketin läpi aika hyvin, että kuka on kukakin :)
Yhdessä pussissa on aina yksi hahmo, halvimmat pussit taitaa löytyä Citymarketeista 1,99e. Anttiloissa 2,50e.
Tässä vielä paketin mukana tullut lappunen, josta näkee kaikki hahmot:


Tämän lisäksi oon ostanut Disney-satukirjoja ja Disneyn mukin - Dumbon! Siitä voinkin lisätä kuvan tähän postaukseen myöhemmin!

Pitäisi yrittää hillitä tätä shoppailun määrää - mutta toisaalta jos lasken, mitä tuotteet uutena/netissä maksavat ja vertaan siihen mitä olen maksanut, olen säästänyt yli puolet maksamastani summasta.

Huomenna olisi taas askarteluiltaa Paperinauhassa, saas nähdä  josko minäkin olen mukana askartelemassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!