tiistai 13. toukokuuta 2014

Buzzador: Testissä Cillit Bang!

Olen liittynyt Buzzadoriin jo muistaakseni viime kesänä; muutamaan kampanjaan yritin ennen tätä  - mutta vasta tähän minut valittiin mukaan.

Mikä on Buzzador?
Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa. 300 000 jäsentämme (Buzzadoria) ovat luonteiltaan uteliaita ja he haluavat kokeilla uusia tuotteita ja palveluita. Buzzadorit levittävät rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen – Sekä internetissä että kasvotusten.

Pääsin siis tällä kertaa mukaan kampanjaan, jossa testataan tv:stä tuttuja Cillit Bang-pesuaineita.

Harmikseni ärräpakettina tullut  Cillit Bang "Kalkki ja Lika" (oranssi) oli vuotanut jo matkalla jonkin verran... Paketin vastaanotto alkoi siis heti siivouksella.

Tässä lisätietoja Cillit Bang-tuotteista
- Sisältävät tehokkaita aineosia, jotka vaikuttavat muutamissa sekunneissa
- Niissä on matala PH-taso
- Tuotteet sopivat lasi-, akryyli-, keraamisille ja kaakelipinnoille, PVC-lattialle ja kromipinnoille.
- Aineet irroittavat sitkeämmätkin kalkkitahrat, saippuajäämät sekä ruosteen 
 - Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen on valittu testivoittajaksi, kylpyhuoneen pesuaineiden tuoteryhmässä
- Sopii niin päivittäiseen käyttöön  kuin isommillekkin ongelma-alueille
- Suositellaan käytettäväksi kumihansikkaiden kanssa, ettei tuote ärsytä ihoa
- Suositushinta aineille on 3,95e ja niitä myyvät mm. Kesko, Tokmannit ja S-ryhmä.


 Aloitin puhdistuksen vessan altaasta

Allas ennen.....

ja jälkeen!
 Olen kyllä hurjan tyytyväinen siihen mitä lika loppujen lopuksi lähti. Tuoksukaan ei ollut mikään kovin voimakas, verrattuna muihin Cillit Bangeihin. Asumme 30v vanhassa vuokra-asunnossa, joten edellisten vuokralaisten jättämiä tahroja ei milllään saa kaikkia poistettua enää tässä vaiheessa. 

Seuraavaksi marssin kylppäriin Cillit Bang "Saippuajäämät ja suihku" purkin kanssa.
Sieläkin oli altaassa likaa ja seinät! Me ollaan ahkeria saunojia (jopa 5-6 krt/vko) joten suihkumme on aina kosteana. Kosteus taas aiheuttaa laattojen saumauksiin mustia täpliä, hometta? Joka ei tahdo lähteä millään pois. Nyt ollaan päästetty seinä näin pilkulliseksi, että saadaan testata aineiden teho.


Sumuttelin seinät Cillit Bang "Saippuajämät ja suihku"-aineella. 

Vaahto oli aika vetistä ja lähti monin paikoin valumaan. Aineen olisi pitänyt antaa vaikuttaa max. 10min, mutteihan seinillä ollut muutaman minuutinkaan päästä enää ainetta. En muutenkaan antanut aineen vaikuttaa liian pitkään, koska lattiamme on "mattoa", joka ei pitänyt näistä pesuaineista - vaan otti osumaa. Matto alkoi väärjääntyä vaaleammaksi niiltä kohdin, jossa pesuaine oli ollut pisimpään.

 Lopputulos oli puhtaat laatat ja puhdas allas, suhteellisen vähällä työllä. Seiniä en tuossa vaiheessa ollut vielä hangannut millään, altaasta hankasin vain hanan kovimmat likatahrat.


Mutta seinän hometahroihin nämä aineet eivät tepsi. Pesin seinät ensin "Saippuajämät ja suihku"- aineella, sitten "Kalkki ja Lika"-aineella. Kun nämä eivät auttaneet, siirryin aineeseen jolla olemme ennenkin seiniä kotona pesseet - Cillit Bang "Lika ja Homeeseen" (joka ei kuulunut kampanjaan).


 Hometahrat lähtivät 80%:sesti  kahdella peräkkäisellä pesulla (Lika ja Home-aineella). Sitten loppui pesijältä hermot ja voimat. Tuo Lika ja Home-aine tuoksuu 5 kertaa enemmän kuin kampanjassa olleet pesuaineet, joten sitä ei näin allergisena pysty kauaa haistelemaan. Ja allergisille suosittelen vahvasti kumihanskojen käyttöä tiloja pestessä - tuotteet ärsyttävät helposti ihoa.

Olipas outoa esitellä omaa kotia - yleensä esittelen blogissa vain askartelujani :)

 #cillitbangtesti
#buzzador

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!