tiistai 22. lokakuuta 2013

Toistoa P*skikseen!

Pitkästä aikaa ehdin osallistua P*skikseen, jossa aiheena toisto. Osallistun haasteeseen tällä ylimmäisellä kortilla:

176 / 2013
 Ihana-lehdessä näin Maissin ihanan joulukorttimallin. Ja pakko oli koittaa toistaa kortti, omilla materiaaleilla. Ensin kohokuvioin vanhan kirjan sivun ja tummensin sitä ruskella musteella, toistin saman kukan kanssa. Maissin asettelua muutin kukan asettelussa, se ei millään olisi enää mahtunut nauhan päälle ja toivotuksetkin halusin lisätä kanteen.Vaaleansinisen nauhan olen saanut Nauhataivaasta, voitettuani jonkin arvonnan aikaisemmin.

177 / 2013
Yleensä en innostu tälläisistä, jotka vaativat monta eri vaihetta ja kerrostamista - mutta tämä kortti on ihana ja valmistuvatkin näppärästi, kunhan vain jaksaa kohokuvioida ja mustettaa useamman pohjan kerralla ja stanssata kukkia valmiiksi. Ihastuin malliin sen verran, että monet saavat minulta varmasti tänä jouluna tälläiset kortit, ja voihan näihin soveltaa vielä jotain leimakuvaa samaan, jos tekee isommalle korttipohjalle.

178 / 2013
Koitin kyseistä mallia myös punaisella kukalla. Pidän enemmän ylemmistä, mutta tähän tuli mukavan jouluiset värit. En ole aikoihin käyttänyt nauhoja, varsinkaan pitsejä korteissani joten oli kivaa vaihtelua kaivella kaikki aiemmin hankitut pitsit ja nauhat yhteen ja alkaa yhdistellä - suosittelen :)

4 kommenttia:

Kiitokset kommenteistanne!