tiistai 22. lokakuuta 2013

Lahjuksia ja ostoksia

Viimein uskallan esitellä ystävän pikkuiselle kokoamani vauvapaketin, nyt kun paketti pääsi oikeaan osoitteeseen :) Minulla oli jo varhain tunne, että tulokas on poika. Joten kun kaupassa pähkäilin sinisten ja pinkin välillä, ostin sinistä :) - Ja poikahan sieltä tuli!

 Vasemmalta oikealle; turkoosi lautanen ja minikokoinen tuttipullo, isompi Marimekon tuttipullo (ostin tämän ensin, mutta tuo pieni oli niin söpö, että sekin piti saada), pupujussi-pehmolelu, pienet töppöset ja satukirja. Kaikki nämä annettiin Ihaa-pussukassa :)

179 / 2013
 Vauvaonnittelut toivotettiin tällä kortilla ^

180 / 2013
 Olihan pikkumiehen äidilläkin synttärit hiljattain,  lahjaksi "mamma" sai lasisen purnukan, josta löytyi erilaisia karkkeja, tikkareita ja pastilleja, pari euroarpaa ja itse tekemäni kaulakoru.


Tässä koru vielä lähemmin, omassa kaulassa:
 ....................................................................

Muumeihinkin olen taas hurahtanut - isosti!

Ihanaisilla oli nettikaupassa "etsintä", löysin sivuilta ilmaiset postimaksut koodin ja päätin ostaa itselleni nimipäivälahjaksi retrolompakon ja julisteen. Lompakossa on ihania yksityiskohtia; hattivatti avaimenperä ja niiskuneidin sade, on oikeaa ommelta. Julisteita oli sivuilla monta ihanaista, päädyin kuitenkin tähän, koska olen hurahtanut tänä kesänä entistä enemmän keltaiseen ja turkoosiin.


 Ja mukitkin oli ostettava, tosin jo viime kuussa.
 ..........................................................................
Mukavaa postiakin on saapunut jo monena päivänä, eilen tuli postissa Nannan lähettämä palkinto nappi-kilpailun kakkostilasta.
 Ihana leimasin ja fantsuja kukkia!
Kiitos Nanna!
.....................................................................
Samalla hurahdin tilaamaan Heidin Korttipajasta leikkeitä kortteihin ja kransseihin. Aiemmin messuilla ihastelemani puiset Tervetuloa-kyltit olivat valtavan kalliita, päätin testimielessä tilata muutamat Heidin tekemät Tervetuloa leikkeet ja kiinnittää ne kransseihin kuumaliimalla / siimalla.

........................................................................
 Ja tämmöiset söpöläiset tuli Paperinauhan suosiollisella avustuksella maailmalta hankittua. Ihania joulukortteihin!
 ...........................................................................
Siivottiin miesväen kanssa viikonloppuna kotia ja roskia vietäessä huomattiin lehtien keräyslaatikossa vanhoja 70-luvun sarjiksia pelastettiin nämä ja näitä ollaan täälä lueskeltu. Todennäköisesti ollaan ekoja, jotka näitä lukevat, koska lehdet olivat todella hyvässä kunnossa.

Nappasin mukaan myös nipun  Hevoshulluja, jotka ajattelin silputa kortteihin - mahtavia hahmoja on jo löytynyt :)

5 kommenttia:

 1. Kiitoksia vielä kovasti!! :) Pojulla yöppärit päällä ja jaloissa uudet tossukat :) Karkkia on syöty niin, että masu prutkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, rakkahin! Pitää ens kerralla koittaa vähän askarrellakkin :) PS. Kerettiin käydä ostamassa uusi mattonen :)

   Poista
 2. Ompas sinulla kaikkea ihanaa, erityisesti lompakko! Mutta huomioni kiinnittää myös tuo Mustanaamio-lehti - mikä nro se on ja mistä se kertoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta Naamio on No 15 / 1979, maksanut 3,90mk.Täältä löytyy tarinat "Ruton Riivaama" ja "Taika-Jim"siis kaksi pidempää juttuja ja viimeisellä sivulla Testikko ja naamiokerho sekä kirjekaveripalsta :) Tätä en ole vielä lukenut, perehdyin noihin alemman kuvan juttuihin :D

   Poista
  2. Jännittäviä lukuhetkiä sinulle :)

   Poista

Kiitokset kommenteistanne!