maanantai 10. syyskuuta 2012

Arabian Punainen maisema

Kerroinkin jo aiemmin, että Tallinnan reissun yhteydessä kävimme myös Valtterin kirppiksellä, Helsinginssä. Mukavasti oli myyjiä liikkeellä ja mielestäni ihan hyvää tavaraa, suht edullisesti. Pääasiassa etsin "wanhaa" tavaraa kirpparilta; Arabian astioita (erityisesti kesäkukkaa äidille) ja vanhoja Kotiliesiä. Haluaisin vanhemmilleni muistoksi Kotilieden kannet, heidän syntymävuodeltaan ja kuukaudeltaan. Valtterissa pääsin ehkä lähimmäksi vuosia joita etsin; löytyi sekalaisia numeroita 1953-1961 väliltä, muttei kuitenkaan juuri oikeita numeroita. Isovanhemmillani on heidän keittiössään kehystettynä syntymävuotensa Kotiliedet. Pitää siis jatkaa etsintöjä!
 
Tässä edullinen löytöni, Arabian Punainen maisema-tarjoiluvati (5e:lla!):
 
 
Jos jollain on tarkempaa tietoa astian valmistusvuodesta, tai ylipäätään siitä, mihin tarkoitukseen tämä on tehty - niin saa huikata. Jos tämä on tarjoiluvati niinkuin epäilen, oliko se suunnattu jonkun tietyn ruuan tarjoilemiseen?

1 kommentti:

  1. En tiedä enenpää tuosta vadista mutta silmäni "osuivat"kuvaasi koska minulla on kermanekka jossa on ihan sama kuvio-ruusu reunus ja alenpana jokin rakennus. En saannut ihan selvää onko ihan sama.Uskon että samaa sarjaa. Kauniita ovat ja todella edullinen löytö.

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!