maanantai 13. elokuuta 2012

Tilauskortti ehdotelma ja Edwin with aeroplane

Toveri tilasi 60-vuotiskortin "maajussille". Katsotaan kelpaako tämä vai teemmekö uuden/muutoksia tähän. Traktorin väri ei ollut tiedossa - toivottavasti ei tullut väärän värinen :) Traktorileima on Tiinan ja jos en aivan väärin muista, tämä hankittiin ruotsalaiselta kaupalta Leimailutaivaasta(?), olisi pitänyt itsellekkin ostaa! Sen verran olisi traktoreille käyttöä, eikä niitä tunnu löytyvän mistään. Loikkiva miekkonen Art Impressionin Harv. Eilen taas huomasin, kuinka kivoja nuo doodle factoryn taustat/rakennukset on värittää - niitä pitää ehdottomasti hankkia! Jos joku on luopumassa tästä "navettaleimasta" niin minulle saa kaupata :)
................................................................................
Samaan syssyyn värittelin Pirjolta saamani Magnolian "Edwin with aeroplane"-kuvan ja tääkin oli tosi hieno leimasin! Nyt vasta hahmotin kaikki pienet yksityiskohdat -> menee ostoslistalle! Tämä mielestäni käy monen ikäisille poikasille! Lisänä kortissa kukkaa, nappia ja nyöriä. Paperit Graohic45:selta ja Simple Stories:lta(?).


Pidin koti-viikonlopun ja tein joulukortteja! Valmiiksi asti en tainnut saada mitään, mutta onpa 10-puolivalmista korttia, josko viimeistely-innostus joku ilta iskee :)

4 kommenttia:

 1. Muistit Tanja oikein, Leimailutaivaasta Stämpelkällanin osastolta ostin sen : ) Myinkin jo sen pois, mutta just eilen tehtiin Helenan kans tilausta Stämpelkällaniin...Mun pitääs kans tehdä 60v-kortti kummisedälle, pitääköhän apinoida sun korttia ; ) Sä se osaat, mä tykkään!

  VastaaPoista
 2. Tiinaaaa! Onko sulla vielä tuota "navettaa"? Vai oliko se lasten leima? Saat apinoida, luvan kanssa. Itteäkin jaksaa joskus ihmetyttää oma värien käyttö, voisko joskus tehdä vähän hillitympää :)

  VastaaPoista
 3. Navetta on mun ja mukuloottenki, ostin senki sieltä Leimailutaivaasta. Sä osaat käyttää väreja, ihanan piristäviä : ) Pitääs taas joskus nähärä ; )

  VastaaPoista
 4. Juuri mietin samaa, pitää kattoo jos sulla olis vapaa kun tuun "kotio" seuraavan kerran. Voisin taas lainata navettaa :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!