maanantai 13. elokuuta 2012

Pienoiset Helsingin ostokset

Bijou Brigitte ei koskaan tuota pettymystä - aivan ihania koruja tarjolla taas kerran! Tällä kertaan mukaan tarttui helmirannekoru sekä robotti- ja pöllökorvikset.

Varsin vähäiseksi jäivät Sinelli-ostoksetkin. Toisaalta en ollut suunnitellutkaan mitään ostoavani, että sikäli :) Muutamat perhosservetit laatikoiden päällystämiseen ja pari Graphic45:sen 12x12 paperia, joihin en ollut aiemmin törmännyt. Ääriviivatarroille tussit, alelaarista jouluisia kukkia, hääpuku-nappeja ja Michael Powell-korttikuvia. Promarkerin syksy-paketti Akateemisesta kirjakaupasta.

Ja tässä -  jo aiemmin linkittämäni -  Tigerin ostokset... Eivät näköjään kaikki. Kirjain- /eläinnaulakot tulivat heti käyttöön eivätkä siksi ole kuvassa :) Jotain muutakin tästä puuttuu... Etualalla kirjain tarroja ja 24 kuvallista tarraa - 1€/arkki, Örkki-minituuletin 3€ (miehelle:D), salkku 3€ ja 3 kpl kuvioteippiä 1€:lla.

Intona odotan ensi kuun Helsingin matkaa, josko sitten ehtisi kiertää kauppoja paremmin kuin viime reissulla.2 kommenttia:

  1. Tuo Tiger on aivan ihana ja ihan liian lähellä! Nimim. kohta kaikki roposensa sinne kantanut....=)

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!