lauantai 9. toukokuuta 2015

Äitienpäiväkortteja

Viimeinen viikko ollaan vietetty äitienpäiväkorttien parissa!
Tein 5 äitienpäiväkorttia, kaikille elämäni "äideille". 

Yllätys, yllätys - violettia omalle äidille, lempiväri kun edelleen on...
 Ihana tyttö on Nellien vintagekuva-arkilta. Yritin haeskella ihan itseni näköistä tyttöä - ja vielä koiran kanssa. Tämä oli ihan minun näköiseni, lapsena minullakin oli tuommoinen tukka!  Daughter-teksti Pion Designin arkilta. Kortin alareunassa lukee "Mother" rub-onsseilla.

Isänäidille hillittyä musta-valkoista höystettynä sinisellä.

^ tähän mummon korttiin pääsi myös kukkaan koristeeksi tasapohjainen helmi, joita ostin kirpparilta viikko pari sitten muutamia erilaisia pusseja. Niin kauniita!

Äidinäidille värikkäämpää / kesäisempää.

Anopille vintagehenkinen kortti.
Ja lopuksi mieheni mummolle tälläinen pläjäys. Tähän korttiin en ollut itse täysin tyytyväinen, värit eivät omasta mielestäni mätsää niinkun pitäisi - mutta menkööt, tämän kerran :)

Tänään käväistiin "Vesalla" eli Keskisellä ja mukaan tarttui nostalgisia kiiltokuvia, minulla on ollut ihan näitä samoja joskus ihan pienenä! 

Sain idean Minnan blogista (ja Ihana-lehden jutusta) tehdä keräämistäni astioista ja kupeista vastaava mini-albumi. Etsin albumiin jotain kivoja värikkäitä kuvia koristuksiksi - nää koirat on just passeleita ja sopivan retroja! Albumipohjan sain jo tehtyä, käytin mustia kansia ja mustaa kartonkia sisäsivuiksi. Haluan albumiin mahdollisimman monta sivua ja jättää tyhjääkin uusille keräilykohteille - siksi jätin paksut aaltopahvit yms pois. Nyt pitäisi teettää valokuvat astioista ja alkaa mätsäillä papereita sivuille! Kiva projekti sadepäiville!


Hyvää Äitienpäivää Äideille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!