sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Prima Bloom Girl: Lacie

Paperinauhaan saapui ihanaisia, uusia Priman Bloom-tyttösiä! Minun oli pakko saada Lacie, vaikka Annelikin oli aivan ihana! 

Lauantai-ilta kului sujuvasti Titanicia katsellen ja näitä väritellen. Paperina käytin A4-kokoista Cansonin Dessin Blanc Imaginea ja väreinä Distress Markereita ja ZIGin Art & Graphic Twin-tusseja. Molemmat kynät siis vedellä leviäviä, kaksipäisiä tusseja.


Näiden tyttösten hiuksiin yritin luoda liukuvärjäys-efektiä. Tykkäsin itse lopputuloksesta, aidon näköinen!
Käytin kolmea sävyä: 
Tummanruskea on ZIG sävy 077 - Deep Brown
Keskimmäinen sävy Distress Marker - Vintage Photo
ja vaalein Distress Marker  - Tea Dye.
Mekko ZIG 038 Marine Green

Alemmassa samat sävyt, laveerasin vain veden kanssa vaaleammaksi kuin ylemmässä kuvassa.

Vaaleissa hiuksissa käytetty Distressin sävyä Tea Dye.

Mintunvihertävät hiukset tehty ZIGin turkoosilla, sävy nro 54. Vahvasti laveeraten, aavistuksen vaaleammat hiukset saa aikaan myös Distress Markerin uutuus-sävyllä Cracked Pistachio (sävy ilmestyi helmikuussa 2015).

Ruskeissa hiuksissa Distress sävy Vintage Photoa.

Punaruskeat hiukset saatu aikaan vuorottelemalla ZIGin sävyä 727 ja Distressin Vintage Photo.


Ihonvärinä kaikissa Distress Marker - Tattered Rose. Huulet joko Distressin Tattered Rose (laveeraamattomana), Spun Sugar tai Victorian Velvet.
Siniset silmät teen sävyillä Distressin sävyillä: Salty Ocean ja Tumbled Glass. Vihreissä Distressin sävy Peeled Paint ja ruskeissa ZIGin tummanruskea sävy vahvasti vaalennettuna.

Oi, että nautin värittelystä pitkästä aikaa! Nyt aion järjestää kerran viikossa itselleni värittelyillan, että saisi taas kortteja tyhjäksi käyneeseen varastoon... Myyntiin en ole ehtinyt tehdä mitään. Josko saataisiin siihenkin muutos! Tarkoitus koota kortit 5x7 korttipohjille, ison koon vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!