sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kaikki muumit laaksossa!

... Tai ei nyt ihan - mutta hyvällä mallilla ollaan!

Facebookin muumipalstoilla roikkumisesta on ainakin se hyöty, ettei minkään kaupan tarjouskampanjat mene siltä porukalta ohi :)
 Facebookin uumenista saatiin siis tietoa torstaina, että osassa Prismoja on Tove 100-tuotteita huimassa alessa. Torstaina jo piipahdettiin Lauran kanssa tutkimassa tilannetta... ei olleet muumit alessa! Kunnes torstai-iltana saatiin linkkivinkki Prisman tarjouskampasta, joka alkaa vasta perjantaina. Niimpä Laura porhalsi perjantaina heti aamulla tarkastamaan uudestaan tilanteen - ja silloin tärppäsi!
Tarjottimet 9e/kpl (norm. 23-24,90e), oli pakko saada molemmat! Näistä tulee taulut seinälle!
Emalimuki 4e/kpl (norm.16,90e)
Ja purkit S-koko 9e (norm.27e),
 M-koko 12e (norm.33e)
ja L-koko 14e (norm.39e). 
Kuvassa koot S ja L.

 Veljekset Keskiseltä ostin pitkään himoitsemaani Finlayssonin "Taikamuumi"-kangasta. Ja samaa kuosia lahjapaperina :)

Ostin pliisun sinisen albumin, joka kaipasi jotain kanteensa... nämä muumi-kiiltokuvat ostettuani tiesin miltä kansi tulisi näyttämään. Tältä!

Oikein oli siis muumin täyteinen loppuviikko - olen tosi innoissani noista purkeista. Vaikkei rillimukia ole löytynytkään, nämä edulliset löydöt saavat luvan korvata sen puuttumisen.

2 kommenttia:

  1. Upeita nuo muumi tuotteet ja taitavat olla hyvä sijoitus keräilijöille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen yrittänyt pitää Muumi-keräilyni "kurissa" -koska kerään niin paljon muutakin; Arabiaa, Iittalaa, leluja, kirjoja, vanhoja sarjakuvia... Itseltäni alkavat löytyä nyt kaikki viime vuosien muumimukit, joten olen miettinyt mihin suuntaan jatkan - seinälautasiin? kulhoihin tai lautasiin? tarjottimiin? lusikoihin? Muumituotteita kun riittää - helpommalla taidan päästä, kun kerään sitä mikä tulee edullisesti vastaan, sen tarkempia päätöksiä tekemättä :) Säilyy into paremmin!

      Poista

Kiitokset kommenteistanne!