tiistai 15. huhtikuuta 2014

Lomaviikon sisustusostoksia

Edellisviikolla sairaslomailin nuhani kanssa, viime viikolla pidettiin  myöhäinen hiihtoloma mieheni kanssa ja autoiltiin mm. Tampereella, Ikeassa ja Keskisellä. 
Olin odottanut tuota Ikean reissua syksystä asti. Sisustussuunnitelmatkin ovat muuttuneet moneen kertaan - mutta lopputulokseen olen oikein tyytyväinen!
 Keittiöön hankin Ikeasta Borgsjö-kirjahyllyn.
(Hylly on koottu kahdesta erillisestä osasta, joten suosittelen sitä kaikille, joilla ei ole autossa tilaa kuskata 2m korkuisia paketteja)

 Kilpuri pääsi hyllylle ylimmälle :)

 Muumimukit ja Iittalaa sekä Marimekkoa.
Toisella hyllyllä myös viimeisimmät kirpparilöydöt, pienet selattavat satukirjat.
Pelle Peloton vuodelta 1970 ja Hakki 1967.

Pidän siitä, että hyllyille jäi runsaasti tilaa uusille astioille - tuskin tämä keräily tähän loppuu.

 Voitettiin ystäväni Lauran kanssa Martinexin ystävänpäivä-arvonta ja saatiin molemmat 6 Kopla-mukia. Samoja mukeja saa ostettua ainakin Citymarketeista :)

 Keskisen sisustuspuolelta ostin lautastelineen viidelle lautaselle. Samaista telinettä näkee netin sisustuskaupoissa 15-30 eurolla. Keskisellä hinta oli 8,30e.

Hyllylle pääsi myös Camryn vanha, mutta täysin toimiva puntari, jonka ostin kirpparilta.


 Hyllyille pääsivät myös Disneyn satukirjani. Tässä ovat ne, jotka olen jo ehtinyt lisätä blogiini ja ostanut kirppiksiltä tämän kevään aikana. Nippu odottelee vielä tuola blogiin pääsyä ja lapsuudessani saamat kirjat ovat vielä vanhemmillani.

 Ikeasta ostin myös Råskog-tarjoiluvaunun askartelutavaroille. Alunperin halusin ostaa kirkkaan turkoosin Draggan-kärryn, mutta ihastuin tähän enemmän!


Keskisen reissulta tarttui mukaan myös valokuvakehykset. Tein taulut rakkaista koiristani. 
Ryskyn pentukuvat ovat aivan mahtavia! Meidän piristäjä.
Roni kuoli syksyllä ja alan olla viimein siinä vaiheessa, että pystyn katsomaan kuvia itkemättä... vaikka myönnän, että tätäkin taulua tehdessä kului nessuja.
 ...................................................................................

Blogissa on ollut hiljaista, koska olen  aina vain kipeä!
Neljä viikkoa nuha-kuume-yskässä. Kaksi viikkoa sitten ei löydetty vielä mitään tulehduksia. Eilen kävin uudestaan lääkärillä; röntgenkuvissa, nassun ultraamisessa ja verikokeissa. Tutkimme samalla allergiat ja mykoplasman mahdollisuudet. Tulehdusarvot olivat nousseet ja poskionteloissa on tulehdus, jota hoidatan nyt kolmiolääkkeillä ja antibioottikuurilla.
Toivottavasti lähtee ekalla kuurilla paranemaan - en saa nappeja alas joten joudun murskaamaan valtavat pillerit ja syön lääkkeitä muutenkin varoen, koska olen allerginen kaikelle mahdolliselle :(

Toivotaan, että tämä on vain nuhaa ja ensi viikolla saisin hyviä uutisia mykoplasma- ja allergiakokeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!