torstai 13. helmikuuta 2014

Aurinkopullo ja Tip Toe Turtle

Minä olen taas viettänyt vapaapäiväni sujuvasti kirppiksillä!

Äitin kanssa ihastuttiin Huutokauppakeisarin uusintoja katsoessa, hänen myymiinsä Aurinkopulloihin. Alkoi hirmuinen etsintä! Pulloja näkyi netissäkin aika vähän, kunnes eräällä kirppiksellä tähän pulloon viimein törmäsin. Muutama pvä pohdittiin hintaa ja kun ei mistään edullisempaa tullut vastaan - kävin tänään ostamassa pullon kotiin.

Helena Tynell: Aurinkopullo, keltainen 1/4 koko
Pullo menee siis äidin kokoelmaan, itse en kelpuuttanut kellertävää väriä. Turkoosi ja tietyt vihreän sävyt puhuttelivat itseä enemmän.

Kävin kirpparikierroksella myös eilen, hyvässä seurassa!
Löydettiin myyntipaikka, jossa oli vanhoja Fisher Price ja Jukka-leluja. Näin alahyllyllä ruskeat silmät ja ihastuin! Kilppari lähti koriin samantien.
Fisher Price: Tip Toe Turtle
Yllätyin kilpparin hyvän kunnon ja erittäin edukkaan hinnan lisäksi - äänestä! Kun kilpuria vetelee perässä jalat vispaavat ja samalla kuuluu melkoisen äänekäs KLING KLING! :D 
Oli kyllä paras ostos viikkoihin! Pieni googlaus paljasti, että lelu saattaisi olla peräisin 1970-luvulta.

Olen lapsesta asti lukenut innolla Disneyn satukirjoja. Niitäkin aloin nyt sitten kerätä... Minullahan on näitä kirjoja iso laatikko vanhempieni luona, mutta toistaiseksi kerään kirjoja, joita sielä ei vielä ole ja sitten joskus yhdistän nämä yhdeksi kokoelmaksi :)
Pari "uutta" kirjaa tarttui mukaan tältäkin reissulta:
Gulliver Mikki ja vuodelta -79
ja Vaarallinen tehtävä -80 luvun loppupuolelta.
Gulliver Mikki oli selkämyksestä kärsinyt, mutta muuten sivut olivat molemmissa todella hyvässä kunnossa. Olen ostanut muutaman kirjan myös aiemmin, Pablo on pikkuveljeni lapsuuden suosikkeja (joten ostin itselleni oman) ja nämä kaksi sellaisia, joita en ole aiemmin lukenut. 
Nämä kirjat ovat kyllä edullinen matka takaisin lapsuuteen.
.........................................................................

 Kirpparikierrokselta tuli harhauduttua Sopurahaan, jonka euron pöydästä tarttuu aina jotain mukaan. Tällä kertaa Pelikon "Koirat"-korttipeli. Kivasti piirretyt kuvat ja sopivasti muistipeli, joten kaikkia rotuja sai kaksin kappalein. Nämä päätyvät koiraihmisille korteiksi :)

 ........................................................................
Minulta on unohtunut täysin esitellä joulumarkkinoilta ostamani patalappu:

Oli mummelilla niin suloinen Tuutikki myynnissä, että oli pakko ostaa! Tuutikki on mun lemppari.
.......................................................................
Paikkakunnallamme lopetti pikku-kirjasto, kirjojen poistomyynti oli alkanut jo aamusella ja hyllyt huusivat tyhjyyttään, kun klo 16 suhasimme paikalle. MUTTA silti kirjoja löytyi 5 pussia (alunperin 2 pussia, jotka levahtivat pitkin kirjastoa)...

Älkää pelätkö ei nää kaikki mulle tulleet :)
Miesväki on kova lueskelemaan ja keräilemään klassikoita, 90% on hänen. Otin 3 Simo Hämäläisen kirjaa (Kätkäläisiä yms) mummolleni ja murrekirja "Lollot ja Kollot" vanhemmilleni, jotka vääntävät molemmat eri murteita :) Ja jotain sarjiksia revittäväksi :) Kirjoja varten sai muovipussin ja kun pussi oli täynnä, hintaa pussille tuli 1euro. Maksoimme siis 2e tuosta kasasta, eikä tuossa taida olla vielä edes kaikki :)

 Mahtavia löytöjä ja iloisia yllätyksiä ollut täynnä tämä 2päivää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!