tiistai 19. marraskuuta 2013

Tampereen kädentaidot - Ostokset

Käytiin työporukalla messuilemassa sunnuntaina ja mukaan tarttui PALJON kaikenlaista:

 Korumatskuja NamiSuppliesilta

 Edullisia, ihanaisia keraamisia enkeleita ja eläimiä.
Näiden tekijää en myyjä listalta vielä löytänyt...

 Riipus

 Helmiä Helmimereltä

 Teippejä Teippitarhasta, kankaita Kankaiselta
(kankaat menee kaverin joululahjapukettiin)

 JUJU-kerholta ostin 5€:lla "Koristele kotisi kuvioilla" kirjan, jossa oli mukana paljon sabloonoita. Samalla sain joulusukan, josta aukee ostoskassi ja Tilda-kalenterin vuodelle 2014. Uusin Paperilla tarttui mukaan Ihana-lehden tiskiltä. Olen jo kauan himoinnut Keräilijän aarteet-kirjoja, nyt ostin niistä ensimmäisen "Arabian astiastoja" 10€:lla, A-hallissa olleelta myyjältä.

 Inkidon, Reprintin ja StudioLightin papereita.

 Helmien talosta riipuksia ja hopeisia helmiä.

 Kranssit.fi tarjosi nämä ihanuudet! Uusia, fantsuja taloja ja mökkejä! Ainut ongelma näissä talo-ihanuuksissa on paino! Hurjan raskaita kransseihin!


 Päärynän tuoksuinen kakkupala-saippua

 Riehaannuin Helmikeskuksen tiskillä...
ja hyvä niin onpa tekemistä kansalaisopiston kurssille! ;)

 Okoru oli positiivinen ylläri viime vuoden myyjissä. Ja taasen heiltä tarttui mukaan riipuksia ja maatuskoita korviksiin.

 Ainoan noutotilaukseni tein Teippitarhalle, koska tiesin että he eivät ota muistilappuja mukaan messuille. Kuvasta jäi eräitä tuotteita pois - muuten kaikki arvaisivat kenelle ne päätyvät jouluna :)

 Pelästyin jo, etten löydä sydänhelmiä mistään - pelko oli turha! Viimeisen (D-)hallin nurkassa oli Helmiluukku-niminen kauppa, uusi tuttavuus! Heiltä ostin 10€:lla 3 pitkää nauhaa sydänhelmi-sekoituksia. Yhteensä 60 sydäntä.

Paluumatkan ABC:llä ajattelin, että nyt loppui shoppailu... Kunnes löysin itseni Kirjapörssistä tämä kädessä :D Boo on maailman toiseksi söpöin koira, meidän Rysköön jälkeen <3

Messujen TOP 3 myyjät olivat mielestäni
1) Helmikeskus
2) Kranssit.fi
3) Okoru

Kortteilutarvikkeita en muutamaa paperia lukuunottamatta ostanut. Leimoissa ja stansseissa en huomannut mitään silmiinpistävän kivaa, ehkä yritän olla ostolakossa niiden suhteen hetkosen :)
..............................................................
 Ne, jotka tuntevat minut pidemmältä ajalta tietävät, että minulla on jos jonkinlaisia himotuksia erilaisiin tavaroihin. Yksi näistä ryhmistä on valokuvat ja valokuvatuotteet, teetin taas tarjouksella ilmaisen kuvakirjan vaihteeksi Photoboxin kautta. Maksoin vain postimaksun 4€. Tein aikoinaan opinnäytetyöni valokuvatuotteista, jotka olivat minulle rakas harrastus jo silloin. Tuskin olisin saanut reilua 200 sivua kirjoitettua mistään muusta aiheesta yhtä innoissani - koko työhön meni 3kk ja valmistuin ensimmäisten joukossa.

 Tähän kirjaan päätyivät skräppäämättä jääneet kuvat kesän 2013 reissuista; kuvissa mm. Ranuan eläinpuisto ja Qstock. Retro-kirjaan mahtui 40 kuvaa ja sivut ovat mattapintaisia, teetin kirjan ilman tekstejä, joten voin kirjoitella omat juttuni tuohon myöhemmin......................................................................................

 Maalasin ja koristelin vapaapäivän kunniaksi rasian riipuksille ja korutarvikkeille.
Samalla tuli siivottua vaatehuone ja kerättyä sinne tänne kertyneet riipukset yhteen paikkaan.

 Laatikon kylkiin päätyivät pelikortit

 Laatikolle tuli tälläinen kansi

4 kommenttia:

 1. Jestas... mitähän kaikkea noista syntyykään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä toivottavasti syntyy kaikkea kaunista itselle ja muille :) Nyt vaan on ideat ja ennen kaikkea aika niin vähissä, että taitaa mennä joulun pyhille ennen kuin näihin ehtii rauhassa perehtyä :)

   Poista
 2. Voi että mitä ihania aarteita löysitkään messuilta!Varsinkin nuo kranssikoristeet pisti jostain syystä silmään.Onneksi en päässyt messuilemaan,tai olisi konkurssi tullut :D
  Tosi kiva myös tuo tuunaamasi laatikko!Niin,ja tuo koirakirja!!Olisin takuulla ostanut saman!Meillä kun on samoja Saksanpystykorvia(Kleinspitz ja Pomeranian /Mittelspitz) kotona.Aina haaveilen vielä joskus saavani täysverisen Pomeranianin..Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat on kyllä aina ihania! Onneksi messut on vaan kerran vuodessa ja osuvat eri kuulle kuin Seinäjoen messut - muuten iskisi konkurssi tännekkin :) Vaikka paljon noista saakin aikaan - en mielestäni ostanut mitään kovin kallista, sijoittelin vitosia sinne sun tänne :)

   Poista

Kiitokset kommenteistanne!