sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kortteja eläkkeelle jäävälle yms.

Hengissä ollaan! ... vaikka kovin hiljaista onkin blogin puolella ollut. Olen nauttinut kesästä ja yrittänyt olla koneella mahdollisimman vähän :) Lisäksi meillä on ollut täälä elokuvabuumi, juhannuksen aikaan ollaan kotosalla katseltu Miss Farkkusuomi, Descendants ja Hobitti ja tänään elokuvateatterissa Great Gatsby - Kultahattu (DiCaprio pääosissa).

Ensimmäisenä esittelyyn pääsevät äidille (ja hänen työkavereilleen) tilauksesta tekemäni eläkekortit. Tiedän henkilön, jolle kortit olivat menossa ja kuulin, että hän on innokas puutarhanhoitaja, joten tein 3 erilaista kukkiin ja puutarhaan liittyvää korttia. Yritin tehdä korteista mahdollisimman erinäköisiä, ettei saaja välttämättä tunnista samantekijän korteiksi :) Nämä kortit tein juhannuksena.
 
91 / 2013
 Puutarhahenkisyyttä Tildan valmiilla kuvilla
Näistä 3:sta kortista tämä oli ehdoton suosikkini, kerrankin löysin käyttöä noille Tildan kuville, jotka ostin joskus 2008? 2009? :)


92 / 2013
 Värikästä hempeyttä

93/ 2013
 Ruusukortti
.......................................................

94/ 2013
 Enpä tiedä mitä tästä kortista sanoisin. 
Kovin kiitollinen olen kortinsaajalle kaikesta avusta!
..............................................................
Omalla isukilla on synttärit - paria päivää ennen omiani - ja päätimme juhlistaa synttäreitä etukäteen, koska ensi viikolla olen niin isukin kuin omatkin synttärini tutustumassa Helsinkiin ja fiilistelemässä Tallinnaa. Jotenka vapaaviikkoni alkaa pyrähdyksellä porukoille :)

95 / 2013
 Isälle hirmuisen isot onnittelut!
Kuvassa ollaan minä ja isse!
Kortista piti tulla hurjan värikäs ja kesäinen, mutta mutta... marraskuulle tuo mielestäni näyttää :)
.................................................................
Ja hetkeen en ole leimoihin hurahtanut - paitsi muutama viikko sitten niihin ihaniin Penny Blackin ihmishahmoihin! ... Joten oli taas aika hurahtaa! 
Hurahdusvuorossa tällä kertaa Magnolian haikara:
96 / 2013
 Tässä siis korteista ensimmäinen.
Värittelin hurjat määrät haikaroita, stanssailin ja tulostelin vauvoille sopivia runonrimpsuja netistä - näitä haikarakortteja tulossa siis huimasti lisää - kunhan tulee sadepäivä ja inspiraatio :)
 Die Namicsin pilvi-stanssitkin ovat uusi hankinta - tykkään!

Samalla esittelen Arkkikaupan Annen minulle tekemän laukun. Halusin ostaa itselleni jotain erikoisempaa synttärilahjaksi ja aloin jo kesäkuun alussa kysellä Annelta ehtisikö hän tehdä minulle klipsulaukun farkusta. Ja Annehan suostui ja laukkukin valmistui ennätysajassa, synttäreihin on vielä 1,5 viikkoa ja laukkukin on ollut käytössä jo monet kerrat tässä reilun viikon aikana :)
Seuraavaksi yritän löytää jostain "pissan väristä" vakosamettia ja nakitan Annen tekemään minulle lompakon :) Ainakin yksi ihana synttärilahja siis jo saatu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommenteistanne!