lauantai 23. helmikuuta 2013

Tilattuja kortteja


Viime aikoina on korttitilauksia riittänyt, harmittelen vaan ajan vähyyttä - kortteihin olis voinut tulla vielä vaikka millaisia ideoita, kun olisi ehtinyt miettiä. 

Ensimmäiset kaksi korttia ovat samaa tilausta; ystävä tarvitsi korttia parille, joka meni naimisiin pikkutyttönsä kastejuhlassa.
23 / 2013
 Leimasimet: Hevoskärrypari?, Lili of the Valleyn kastevauva
 Tekstileimat: Stempelkeller ja Nea-Idea
Hääparille - ääriviivatarra

24 / 2013
 Kakkosvaihtoehto hääkortiksi^

 Oon ihastunut kimalleliimaan, sitä pitää sutia joka kukkaan ja koristukseen.
............................................................................
Toinen tilaus oli kastekortti tytölle. Pitääpä tehdä jatkossa kastekortteja pankkoon, nyt ei ollut ainuttakaan valmiina ja saajalla kauhia kiirus. Kiiruhulla tehty kortti siis!
Hirmuisen iso tuo "pienelle tytölle" en kyllä jatkossa yhdistä sitä tuohon Nea-Idean tekstiin... tai sitten ne pitää leimata kortin eri nurkkiin.

25 / 2013
Nyt pitää virittyä pikkupoikamaisiin tunnelmiin, pääsen tekemään korttia 2-vuotiaalle pojulle! :)

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania kortteja :) Millä värittelet leimakuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna: Värittelen promarkereilla pääasiassa. Muutama Copic-sävy mahtuu sekaan ja esim. tuo hevoskärryissä oleva vihreä puska on väritetty Neo Piko tusseilla. Vauvan kastemekkoon olen sutinut Papermanian ääriviivatarrojen väritykseen tarkoitettuja pastellisävyisiä tusseja, niistä menee kärjet huonoksi nopeasti - mutta väriä tulee vielä, niinpä värittelen niillä repaleisilla tussien kärjillä usein varjostuksia ja vauvan vaatteita, sopivan hempeä sävy ja jälki ei näytä enää tussilta :)

      Poista

Kiitokset kommenteistanne!