maanantai 7. tammikuuta 2013

Merellinen kihlajaiskortti

Kaveri tilasi merellisen kihlajaiskortin siskolleen,
merellisten papereiden löytyminen oli ensiksi vähän haasteellista - mutta onneksi muistin omistavani ison kasan Tildan kuva-arkkeja, joissa oli mukana merihenkisiä leikekuvia.
1/2013

Tykkään itse lopputuloksesta, vaikken merihenkisyydestä muuten niin perusta. Kiva tehdä välillä tälläistäkin :)
 Samalla voin tässä avautua leukavaivoista, jotka ovat saaneet minut pysymään hiljaa niin kotioloissa kuin näemmä bloginkin puolella. Leuka alkoi kipuilla joulun välipäivinä ja nyt tilanne on ollut noin viikon se, ettei suu aukene kuin muutaman sentin, alaleuka on jumahtanut (stressistä ja yöllisestä hampaiden narskuttelusta) taakse. Eli ylä- ja alaetuhampaat eivät kohtaa, syönti ja nukkuminen on vaikeaa. Onneksi sain hammaslääkärin päivystyksessä teetettyä itselleni kiskon, joka aluksi rentouttaa leukaa ja myöhemmin tukee leukaa yön aikana ja estää leuan turhan lonksumisen.

Ei sillä, että leuka olisi ollut ainut vaivani viime aikoina. Viime viikon pääkallo-kelit yllättivät liukkaudellaan - pyörä lähti täysin altani uudenvuoden aattona ja lensin sen  selästä päälleni jäätikköön. Uusivuosi vietettiin hyvinkin rauhallisissa tunnelmissa kotona, valmiudessa josko tulisi tilaan muutosta ja lähtö uudestaan terveyskeskukselle. Onneksi selvisin kaikesta kuitenkin aivotärähdyksellä, muutaman päivän ankaralla päänsäryllä ja mustalla reidellä. Taisi olla enkeli kypäränä <3

Kaiken toipumisen keskellä tein reissun Tampereelle (kuvia ostoksista ehkä myöhemmin) ja olen sortunut myös tilailemaan erinäisiä askartelujuttuja sieltä sun täältä :) Niistäkin myöhemmin lisää tarkemmin.

Loppuun varoitus Pikku Kakkosen tapaan:
"Varokaa
heikkoa
liukasta
jäätä"


7 kommenttia:

 1. No kylläpäs sulle sattuu ja tapahtuu.. Koska ehdittäis näkeen ja kenties paskartelemaan samalla :)) vaikka sitten tuppisuuna - niin varmaan ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrittäkäämme nähdä mahdollisimman pian :) Mulla on se lähihoitaja-tilaus, johon tarvin pikimmiten sun Kimmie-Nursea ja muutenkin olis kiva päästä juoruamaan :D

   Poista
 2. Oho, olipa sulla tuuria matkassa, onneksi ei käynyt pahemmin! Mä aattelin, että tänään nään sut kaupalla. Ei sitte nähty : / Toivottavasti leukavaiva hellittää nyt ja saat syötyä/juteltuakin ; ) Voimahaleja sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin muutenkin vapaalla - harmi, kun ei ikinä törmätä :/ Pitää vissiin tulla teille taas kylään, kunhan ehtii :)

   Poista
 3. Onpa kaunis kortti! Voi hurja mitä sulle onkaan sattunut:/ Onneksi oli enkeli kypäränä! Kuulostaa ihan tarpeeksi pahalta jo noinkin:/. Mulla on tuota samaa vaivaa leukojen kanssa ja välillä hampaiden pureminen yhteen on ihan jatkuvaa ja päänsärky koko aikaista. Toivottavasti saat avun kiskosta,itselläni sellainen oli teininä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna kommentistasi. Helpotti hammaslääkärissäkin kuulla, etten ole maailman ainoa ihminen, jolle tälläistä sattuu... Minäkin toivon, että tuki lähtee toimimaan hyvin.

   Poista
 4. Mäkään en ole merellisten juttujen ystävä, mutta tuo on kyllä aivan mainio kortti!

  VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!