perjantai 22. kesäkuuta 2012

Poissaollessani touhailin...

Vaikka kannettava "posahtikin", en malttanut olla askartelematta ja kortteilematta :) Suurin osa tekemistäni korteistani menee jo maailmalla, ystävien ja itseni toimesta, joten ehken niitä nyt ala esitellä, mutta jos sen sijaan jotain muuta esittelisin:
Taisi olla eräskin vapaa pvä, kun seurailin tv:stä Martha Stewartin show:ta ja hän esitteli kehys-ideaa, jossa vanhoihin kehyksiin jätettiin laittamatta kuvia, tilalle pingotettiin 2-3 nauhaa vaakaan ja kun kehyksen kiinnitti seinälle, sai koruteline-taulun aikaiseksi. Ihastuin ideaan, mutten löytänyt mistään sopivan kokoista kehystä. Seinälläni on ollut jo vuoden tämä itse puupahvista tehty sydän, jossa on alla vanulevy ja päälle pingotettu/niittailtu kangas, jossa säilytin narujen varassa tärkeitä valokuvia. Olin kyllästynyt kankaan hempeään ruusukuosiin, joten vaihdoin kankaan kesäisempään ja muutin ristiin rastiin menevät langat vaaka-tasoon...

Näin sain kivasti korvikset seinälle! Tämä innostaa vaihtelemaan korviksia vähän säännöllisemmin :)
................................................................
Muuten kesän mittaan olen saanut jonkun sisustus-kärpäsen pureman!


Keskiseltä tarttui mukaan mintun vihreät pitsiverhot, joihin ostin hiuskoristeita(!) ja kiinnitin ne hakaneuloilla verhoihin. Kivan hempeät ja valokin pääsee paremmin sisään keittiöömme.
......................................................................................
Meillä on floridalaisen kirjekaverini, Dianan kanssa tapana vaihdella askartelutavaraa kirjeiden mukana. Pari päivää sitten sain taas ehanaisen kirjeen, josta paljastui kankaisia kokkailuun liittyviä tarroja! Ihan huippuja! Ja itse tehty rannekoru, joka jäi kuvaamatta. Diana on aarre!
......................................................................................
En ole aikoihin ostanut leimoja, mutta heti kun sain uuden kannettavan ja pääsin taas nettiin  - innostuin tarkastamaan kaikki mahdolliset myynti-ilmoitukset, josko löytäisin jotain inspaavaa. Elina myi Sinellin jouluisia kuusia ja Magnolian tyttövauvan facebookissa, nämä tahdoin samantien! Kiitokset Elinalle! Tuota leimaa olen himoinnut pitkään!

Tätä ennen taisin ostaa muutama viikko sitten Kraftin Kimmien "Ever After"-hääparin ja Whimsy Stampsin ihanan tyttösen. Hirmu vähille jäänyt leimaostokset viime aikoina - odotan kai alitajuisesti synttäreitäni (lahjalistalla: leimasimia, rahaa leimasimiin, askartelutavaraa: mieluusti leimasimia, tusseja leimojen värittelyyn ja lisää leimasimia) :D
........................................................................
Hyvää Juhannusta
 toverit!
Itsehän vietän toistaiseksi elämäni rauhallisimman juhannuksen kotona sängyssä - iski kauhia kurkkukipu ja nuha, joten tauti voitti Tankun 1-0 tänä vuonna.1 kommentti:

  1. Parane pian :)
    On se hyvä välillä ottaa rauhallisemminkin nämä suuret juhlapyhät :D nimimerkillä, itse jäin kotiin ja otin vielä kaverin kissatkin hoitoon :)
    Kaikinpuolin oikein hyvää juhannusta sinulle! :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!