perjantai 30. syyskuuta 2011

Vinkkejä ja ostoksia käsityömessuilta, voittoja :)

Terveisiä Seinäjoen käsityömessuilta!
Lukaisin eilen messujen näytteilleasettajat läpi ja käväisin muutaman mielenkiintoisen liikkeen sivuja ihastelemassa - yksi näistä oli: Sysimetsä. Nimi on paljon synkemmän kuuloinen mitä myytävät tuotteet :) Sysimetsä myy ylläolevia kiinalaisia tyttösiä^, korutarvikkeita, ihania maatuska - ja pilkkukankaita (myös pienempinä paloina) ja nauhoja sekä kaikkea muuta hypisteltävää.

Sysimetsän blogissa luki, että he antavat messuilla  materiaalipaketteja ensiksi ehtiville ilmaiseksi ja pakettien saajien täytyy kahden viikon aikana tehdä tarvikkeista jotain ja lähettää heille 2-3kuvaa. Käyttämättä jääneet materiaalit saa pitää ja tämän haasteen aiheena on ompelu.
Lue lisää TÄÄLTÄ ja jos messuille olet vielä la-su menossa, niin käy ihmeessä Sysimetsän tiskiltä kysymässä onko tarvikepaketteja vielä jäljellä! (blogissa mainitaan koodisana, mutta pelkkä ompelu-materiaalipaketista horiseminen riittää =D)
Minä nimittäin sain perjantain paketeista toisen :) 
En viitsi tarkkaa sisältöä paljastaa, mutta ihania kankaita ja tarvikkeita se sisälsi :) Tälläiset ns. kertaluontoiset "DT"-hommat ovat juuri sopivia minulle!

Kuvan kello on Helmien Talolta ja Zingin neonpinkki embossausjauhe -50% laarista Bellesin tiskiltä. Jos pinkki ei miellytä neonjauheita löytyi myös vihreänä, keltaisena ja turkoosina.

 Jaahas, kuva halusi tulla taas väärinpäin, mutta ehkä te tästäkin näette - että kävin Heinikalla ostamassa irto 6x6 arkkeja, Bellesiltä ostin pienehkän akryylipalikan (kun hukkasin vanhan!), Puoti-Pikestä 6x6 paperipakkaus ja valkoinen kimalleliima ja ehana tikkari oli pakko saada Makeidonilta!
Hopea pallot ovat Helmien Talolta ja ja ja... nämä toiset nauhat olivat vaasalaiselta Helmi Satamalta.

Kranssit.fi myy ihania koristeita kransseihin, tammenterhoja ja omenoita  ym yms. Ostin korttipaketteja ja 5 omenaa, josko näistä saisi kranssin joskus aikaiseksi :)

Hauska nähdä moniko kortteilijoista hurahtaa tänä syksynä uuteen tapaan tehdä kortteja -  tätä silitysraudalla värien polttoa paperiin esittelivät messuilla kaksikin eri liikettä. En muista nimiä - mutta sieltä keskeltä messualuetta ne löytyivät - ja nämä kaksi myyjää ovat lähellä toisiaan. Riittää, että löytää toisen :)

Olen vielä vähän tässä nuhassa ja pää kipeytyy helposti kun ei ole tottunut mitään tekemään - kiersin tänään messut läpi n.3h ja ostin 2pv lipun, että saan vielä huomenna mennä jatkamaan :) 
Myyjinä itseä jäivät kiinnostamaan vielä sysimetsän kankaat, makeidonin karkit (jos nyt jo jouluksi ostaisi koko suvulle :D) ja eräs nainen, jolla oli aivan hallin perällä pöytä täynnä erilaisia  koruja, sormuksia ja rannekoruja kaikki 5e/kpl.
----------------------------------------
Loppukesän mittaan tekemiäni joulukortteja aloin eilen "tuunata"; lisäilin tarroja ja tekstejä ja tarkistin, että kortit ovat pysyneet säilytyksessä kuosissaan. Nyt olisi siis nämä 9 korttia valmiina ja 2 tuunauksen alla. Ja kuviakin olen värittänyt nuhassani tasaiseen tahtiin, niin että muutaman kortin voisi niistäkin jo koota.

Meidän miesväki saa tänä vuonna tälläisen söpöstely-kortin :)

Ja vielä loppuun voittoja!
Voitin Vaihtobaarin arvonnasta 10e lahjakortin askartelupuoti Mulperiin (toimii Salossa) ja sieltä valkkasin voittooni cupcake 3D-kuvia ja Greeting farmin Ianin, cowboyna.
Ehania olivat! Eilen tulivat!


Ja Taava lähetti Helmiplaneetan 2.haasteen voitosta tämän näköisen Porvoon Helmikammarin paketin.
Oon ottanut näemmä tavaksi voittaa Helmiplaneetan 2.haasteen - sillä voitin saman haasteen myös viime vuonna :)
 

Nyt ihailemaan (lisää) messuostoksia ja laatimaan huomisen budjettia, tekemään lisää joulukortteja ja suunnittelemaan DT-korttia Askartelufoorumille! :)

1 kommentti:

  1. Kiitos vierailusta blogissani, tulin heti vastavierailulle. Olit tehnyt kivoja ostoksia messuilta, ja juu samoilla messuilla on pyöritty =)

    Voi kun sulla on jo paljon joulukortteja tehtynä ja kuinka kauniita kortteja... Mulla on joulukortit vasta suunnitteluasteella...

    Kivaa syksyä!

    VastaaPoista

Kiitokset kommenteistanne!