sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Joulukortti-harjoittelua

 Aloin jo suunnitella ensi talven joulukortteja. Tähän mennessä en ole tehnyt liukuhihna-tyylillä kuin muutamia kutsuja erinäköisiin juhliin - ensi talveksi pitäisi kuitenkin kehittää joitain malleja joista saisi helposti muokkaamalla kivoja joulukortteja, vaikka myyntiin. Leimasin Paperinauhan joulutekstejä vesileimamusteella ekopaperille, embossasin valkoisella kohojauheella ja leimailin tyhjiin kohtiin ruskealla Forever Friends-joulusetin mukana tulleilla hiutaleilla ja tähdillä. Ja lisäsin narua. Tästä tuli ihan kiva - mutta ehkä näihin sopisi joku kuva tekstien päälle vielä. Sitten vain asettelisi tekstit niin, että kuva ei peittäisi niitä. Jotkut napitkin voisivat sopia koristeeksi? Ehdotelkaa, jos teillä on mielessä jotain kivaa mitä tämmöiseen simppeliin korttiin voisi lisätä - ilman, että se menee liian monimutkaiseksi.
Tällä mukaan:
.........................................................
Tämä ihanainen Magnolian tyttönen [Tilda with Balloon] tarttui mukaan Paperinauhasta. Tällä saa kivoja kesäisiä onnittelukortteja aikaiseksi. Leimasin Kaisercraftin kuplamuovia Tildan ympärille Mementon Rose Bud ja Bahama Blue-musteilla. Onnittelut lisään korttiin myöhemmin, kun saaja selviää.

Olen suunnitellut tekeväni jotain listaa Magnolia-leimoista, joita tarvitsisin ja mitä voisin myydä pois. Käytän nykyisiä leimoja melko vähän, joten uusien leimojen hankinta voisi piristää kortteilua. Olen onnistunut hankkimaan Magnolian perhe, hää- ja lapsiaiheisia leimoja, mutta sitten tarvitsisin tälläisiä ilmapallo-Tilda tyylisiä leimoja onnittelukortteihin yms. Haussa on ollut jo pidemmän aikaa Edwin-leimasin, joka sopisi moneen tarkoitukseen - olematta kuitenkin sidottu vaan yhteen harrastukseen/tyyliin [jalkapallo, merirosvo..] muttei mikään näkemistäni Edwineistä ole sytyttänyt... Mikä on teidän lempparinne Edwin-leimoista? 
..................................................................
Paperinauhaan tuli uusia, ehanaisia Kenny K-leimoja!
Mun oli pakko hankkia tämä policeman ! Helppo värittää ja jotenkin niin hauska, oon ihan intona mätsäillyt tätä leimaa jo monenlaisiin papereihin ja korttejakin varmaan saatte kohta nähdä :)


Keskiviikkona suuntaan kaverin kanssa Tampereen sykkeeseen, että mää odotan pääseväni vaatekaupoille. Ja ehkä siinä samalla tulee poikettua Sinooperissa ja Papruksessakin :)

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

KSM - Kevään juhlat 2/4 ja valmistujaiskortti

 Korttiringissä Katja lähetti vuorostaan ylioppilas-materiaalit muille. Kiva tehdä tämmöistä hempeämpääkin välillä, itse tulee aina napattua ne värikkäimmät paperit käyttöön. 
Ja tässä valmis kortti:
 
Linkit muihin rinkiläisiin löytyvät postauksesta 1/4. 
Kiitokset Katjalle!
..........................................................................
Samalla innostuin tekemään valmistujaiskortteja, tässä niistä ensimmäinen:

Suunnittelin antavani tämän kortin miesväen siskolle, joka valmistuu juuri yliopistosta. Taustapaperi ja puu-leimasin ovat Magnoliaa, neito Kraftin Kimmien "Lily Lemon". Ja kun leimat kerran kävivät noin kivasti yksiin, niin taidan tehdä samoilla leimoilla vielä toisenkin kortin - vaihtaen vain värimaailmaa.

lauantai 21. huhtikuuta 2012

KSM - Kevään juhlat 1/4

 Järkkäsin KK:ssa Kortit samoista materiaaleista ringin, jossa tehdään kortteja Kevään juhliin. Ensimmäiset materiaalit lähetin minä ja aiheeksi valkkasin äitienpäivän. Seuraavina viikkoina tehdään järjestyksessä ylioppilas, hää- ja rippikortteja mukavalla porukalla. 
Jo materiaaleja kasatessa suunnittelin oman korttini valmiiksi, tästä tuli ruskean paperin ansiosta vähän tummempi mitä olin ajatellut, mutta ihan kivasti värit vielä mätsää :) Omalle äidille, en tätä korttia luultavasti anna - väärät värit - äidree kun odottaa TAAS saavansa jotain violettia :D
Ringissä mukana lisäkseni: 
Katja

Lumihiutaleita

Voi mää taas muistin, miksen pidä haaleista väreistä, taustapaperin nättiä kuosia ei nyt erota ollenkaan :( 
Noh, paperi on kuitenkin Fancypantsin "Winterland"-lehtiöstä ja leimakuva vanhempaa Magnoliaa "Tilda with bird?". Aiemmin suunnittelin tekeväni vähintään sen 3 joulukorttia/kk, mutta taisi maaliskuussakin unohtua... Tässä kuussa yritän tsempata! Kovin on tälläkin viikolla lunta vielä sadellut, joten ei ole vaikea päästä joulutunnelmaan :) Sen kun katsoo lasista ulos :D
Tällä mukaan:


Salkku

 Heissan!
Mietin kaveri-pariskunnan kihlajaislahjaa jonkun aikaa - kunnes sain idean salkusta. Pari kihlautui ulkomailla, joten salkku toivottavasti muistuttaa myös mukavasta matkasta - ja salkkuun voi säilöä kaikki matkalla saadut lippuset ja lappuset ja ehkä jopa valokuvatkin.Tein salkkua hiljalleen, kun ei tämä korva-/nielutulehdus-kuumeilu ole vielä täysin parantunut. Voisi itsellekkin tehdä tälläisen salkun, kun tykkään säilöä sympaattisia muistilappuja mitä tuo miesväki joskus jättää pöydille :) 

Tarvikkeet Paperinauhasta:
 - Salkku
- Maalattu Artiste-askartelumaalilla, sävy: Rouge
- Kuvat kiinnitetty DecoArtin decoupage-lakalla
- Kirjaintarroina: Echo Park: For the Record - Alpha Stickers ja ääriviivatarroja

Pienen pieni kello-koriste^ löytyi 4kpl paketissa Suomalaisesta kirjakaupasta. Kellon taustojen väreissä oli aina 4 erilaista: punainen, musta, valkoinen ja ruskea. Stanssatun taustan ja kiekuran olen saanut Salaisissa Toiveissa, ei niistä sen tarkempaa muistikuvaa/tietoa.

Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille -
lupaan päivittää blogsua jatkossa tiuhemmin, nyt on niistäminen vienyt voimat ja varannut kädet :/

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kihla- ja kastekutsukortteja

Ihania kihlausuutisia tuli aprillipäivän aikaan kavereilta. Pariskunta on aavistuksen hevihenkinen, joten mitenkään kovin hempeää korttia en alkanut heille tehdä :) Tämä Magnolian pari soveltuu mielestäni hyvin myös kihlakortteihin, kunhan ei jätä pukua valkoiseksi. 
-----------------------------------------------
Paras kaverini sai kk sitten pojan ja minä sain  "kaste-kaason tehtävät" eli tehtäväkseni suunnitella ja tehdä 20 kastekutsua pojulle. Toiveissa oli joko helmiäispapereita eri sävyissä tai pallokuosia ja hopeaa. Päädyttiin äiskän kanssa pallokuosiin, koska esikoisen kutsut olivat tehty helmiäispapereista, emmekä halunneet näistä ihan samanlaisia.

Suunnittelimme ensin kuvaavamme pojun korttiin, mutta taasen halusimme erilaista kuin esikoisen kastekutsuissa ja päädyimme tähän Stampendouksen Christening-leiman, joka embossattiin hopella.


Tässä vielä kaikki  20 kutsua:

Hyvää viikonloppua kaikille!
Itse olen ollut kurkkukivussa jo useamman päivän ja nyt iski vielä korvatulehduskin. Nuhaa tai kuumetta ei vielä toistaiseksi ole, joten muuten vointi on ihan ok. Jaksaa paskarrella osoitekirjaa yms :)

torstai 5. huhtikuuta 2012

Perhosia ja teippiä

Perhosia ja teippiä
kuului haaste P*skiksessa tällä viikolla.
Sain tänään mukavaa postia (kirppari-ostoksia). Kuorista löytyi 2 uutta leimaa, Tickled Pink Stampsin "Lil Kellita" ja Magnolian nuoliampuvan Tilda. Suloisia nuo Tickled Pinkit!!!! Lil Kellitaa oli pakko päästä heti testaamaan:

Teippinä taasen YouDo:n masking tapea; Kasai
Perhoset ovat tarroja, jotka tarttuvat paperiin vain keskeltä ja siipiä pystyy nostamaan ylöspäin. 

Kerrankin yritän olla ajoissa, mukavia haasteita ollut viime aikoina monessakin paikassa - mutta itse olen havahtunut lähinnä uusiin haasteisiin, että joko se viikko nyt meni ja haaste vaihtui? :) 

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Osoitekirja

Heips kaikki!
Aloin värkätä uutta osoitekirjaa, kun vanhassa alkaa olla niin paljon muuttaneita ihmisiä, etten enää tiedä kuka asuu ja missä :) Päätin tehdä tällä kertaa sivuista irroitettavat, joten jos joku muuttaa saan kätevästi nypättyä koko sivun pois, ei jää sitten rumia suttuja sivuille. Ja nyt saan samaan kirjaan syntymäpäivät ja kavereitten lasten nimet yms ajantasalle. Ja samalla kun kirjoittaa osoitteet ylös voi perään kirjoittaa puhelinnumerotkin, jos omalle puhelimelle jotain sattuisikin.


 Kansi 
Materiaalit Paperinauhasta : 
Kierre- ja kirjaintarrat: Echo Park: For the Record - Alpha Stickers

 Takakansi
Paperista ei tietoa, tarrat yllämainitusta arkista ^

Välilehdet


Jaoin välilehdet 4än ryhmään: 
Family - Perhe ja sukulaiset (omat ja miehen)
Beautiful - Kaverit, nättimykset 
Life - Blogitutut ja vaihtoihin osallistuvat tuttuset
Celebrate - Synttärit ja muut juhlat

Reiät puupahviin/pahviin tein Crop-a-dile:llä ja sivuiksi hankin Zutterin valmiit 6x6:set. Saranarenkaiksi valkkasin 38mm:set. Sivut kestävät enemmän selaamista kun käytän reiän vahvikkeita

Tästä tuli kiva!