keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Paperinauhan avajaiset!

Tänään avattiin liike uuteen osoitteeseen, Anttilan alakertaan.
Samalla muuttuivat aukiolo-ajat; jatkossa olemme auki myös maanantaisin :)
Arkisin ollaan auki 10-18 ja lauantaisinkin ehtii tulla ostoksille 10-15.
Kuvia uudesta kaupasta löydätte Paperinauhan blogista.
Tervetuloa ostoksille!
Ps. Meiltä voi ostaa myös ennakkolippuja Askartelumereen, joka järjestetään Seinäjoella 31.3!
Tarkemmin tietoa tapahtumasta täälä!

Penaaleita Promarkereille & Spectrum Noireille

Olen etsiskellyt jo pidemmän aikaa kätevän kokoisia penaaleita Promarker- ja Spectrum Noir-tusseilleni. Olen tähän asti säilyttänyt tussejani tässä kudotussa pussukassa:

Tää on toiminut ihan hyvin, kun värittelen paljon sohvatuolissa löhöten :)
Mutta ongelmaksi tulee, ettei tusseja saa vaaka-tasoon silloin kun tusseja ei käytä. 
Ratkaisu löytyi Paperellan nettikaupasta;
CRAFT TOO-penaalit saivat meiltä uuden kodin :)
 Laskin, että Promarker ja Spectrum Noir-tusseja minulla on aktiivisessa käytössä vähän alle 50 tussia, joten 3 x 15 tussin penaalia riittää hyvin tarpeisiini. Laskin, että nämä penaalit tulevat halvemmaksi kuin 24 tussin penaali Promarkereille. Olisin joutunut ostamaan niitä 2kpl ja olisivat suht hintaviksi käyneet, eikä siihen sitten mahtuisi Spectrumit ollenkaan.
Tässä yhden penaalin hinta on 3,90e ja mahtuivat tulemaan kaikki 3kpl, 2€ postareilla.
Tähän saisi sovitettua varmaan lastenkin paksumpia tusseja.
 Nämä saa kivasti rullattuakin pieneksi, mahtuvat vaikka käsilaukkuun :) Ja tussitkaan eivät kuivahda, kun saavat olla vaakatasossa.
Ja tosiaan Spectrumit ja Promarkerit saa samaan penaaliin kätevästi. Copicit ovat vähän turhan ohuita tähän penaaliin ja valuvat helposti pois lenkeistä.

Ystävän vinkkinä voisin vielä kertoa, että jos ette ole vielä yrittäneet tunkea Promarkereita Copicin penaaliin - älkää yrittäkö nytkään! Tussit kyllä mahtuvat penaaliin, mutta yritäppä saada niitä pois! Onneksi ehdin laittaa vasta 2-3 tussia... Korkit irtoaa "taskun" pohjalle ja aikamoiset kommervenkit vaatii saada ne sieltä puskettua pois ;D Nimimerkillä "Halusin testata"

lauantai 18. helmikuuta 2012

Tuunausta, kortteja etc.

P*skiksessa tällä viikolla haasteena on ollut vanhan uudistaminen, tuunaus. Mulla on ollut jo pari viikkoa työn alla Tiimarin jouluisen (puna-raitaisen) rasian tuunailu pikkupojalle. Sisään sujahtaa aiemmin esittelemäni lahja; kääntöpipo ja talvikengät pikkuiselle. Mukaan laitan vielä hoitotuotteita vauvalle. Aloitin tuunauksen maalaamalla rasian vaaleansiniseksi, sekoittaen sinistä ja valkoista maalia yhteen. Tässä rasian kansi:
 Kannessa käytetyt kuvat arkeilta, joita myy Paperinauha. Onnittelut-sana napattu Vauvaonnitteluista, Poikavauvalle teksti samasta ääriviivatarra-arkista, Näpsäkästä. Rub-onssit, puolihelmet ja Corgeous-kohotarra sekä kukat Paperinauhasta. Metallinen vaalea sydänkoriste ostettu Tiimarista.
Tässä vielä koko rasia:
 Kuvaa rasiasta ennen tuunausta, en huomannut ottaa - mutta kaikki osaavat varmasti kuvitella räikeän punaraidallisen 14x14cm rasian kaikessa komeudessaan :)
Nyt sitten vaan odotellaan, että pikkukaveri syntyy - ensi viikolla pitäisi alkaa tapahtua :)
..................................................................................
Ja kun nyt vintagekuva kätköni kaivoin esiin rasian koristelua varten, samalla etsin mamman synttärikorttiin tummahiuksista naista. Tämä kuvan neitonen sytytti eniten, näyttää mammalle nuorempana :) Taakse käytetty Magnolian ruusupaperia, päälle liimattu beigehtävää paperia ja siihen päälle teippailtu vintagekuva ja ajat sitten salaisten toiveiden mukana tullut ruusukuva Marilta, olen säästänyt tätä johonkin erikois-projektiin :) Kuvan neitonen pitelee kukkia myös kuvassa, mutta halusin peittää ja kahdella punaisella ruusulla. Onnittelut teksti napattu (taas) Vauvaonnitteluista, siksi O lukee pienellä :) Vanha nappi ja kultaiset puolihelmet niinikään salaisia toiveita - ihania yllätyksiä te toisille lähettätte! ;)

Korttiin olen oikeinkin tyytyväinen, maltoin hitaasti pohtia värejä ja papereita ennenkuin lähdin toteuttelemaan. Mammalle pitää aina yrittää tehdä erityisen kauniita kortteja ja ostaa erityisen mukavia lahjoja, kun synttäreitä vietetään harvakseltaan karkauspäivänä syntymisen takia... 
.........................................................................
Ja ettei aivan menisi vintageksi, mukaan myös Kraftin Kimmietä. Siinalta sain pari kuvaa tätä viehkeää Kraftin Kimmien Nerissaa - tykästyin tähän leimaan! Tämä oli mukava väritettävä ja kimalteilla saa pyrstöön mukavasti elävyyttä. Ajattelin Onnea-tekstin sopivan hienosti kortin reunaan, mutta kuviollinen taustaperi tuntuu sekoittavan tekstia, saatan korvata tekstin jollain erilaisella ratkaisulla vielä eteenpäin laittamista... O on kimalletarra ja "nnea" leimattu YouDo:n leimalla.
 ...................................................................
 Ja lopuksi haastevoittoni Paperikierteeltä. Haaraniittejä, bling it-tarroja, nauhaa ja "Ghost shapes":sejä. Kiva puketti - kaikki tulevat käyttöön, Ghost shapeihin perehdyn tarkemmin paremmalla ajalla, josko netistä löytyisi kivoja vinkkejä niiden käyttämiseen :)

Meillä on vietetty herkkupäivää - käytiin testaamassa meille uutta pizzeriaa, ihanaa calzone-pizzaa ja kermaista kanapastaa, runsas salaattipöytä ja jälkiruuaksi saatiin karkkia ja mansikka-kääretorttukahvit :) Tästä riehaantuneena oli kaupasta pakko saada karpalojäätelöä pikarillinen, se vasta hyvää oli :) Loppupäivä onkin mennyt sulatellessa :D

maanantai 13. helmikuuta 2012

Askartelufoorumin DT-kortti #16

Askartelufoorumin 16:ssa haasteessa aiheena
Luonnos on Nafisanin käsialaa ja minun luonnoksen mukaan tehty korttini näyttää tältä:
Leimat: Lili Of the Valleyn vauva kastemekossa, Kaisercraftin tekstit taustaleimasin ja Nea-idean "Kastepäivänä". Paperit Papermania ja Tilda.

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Love and kisses

 Ystävänpäivä-hengessä etenemme! KK:ssa järjestettiin Ystävänpäivä-teemainen leimakuvarinki, josta vaihdoin  tämän stanssatun Pennyn leimakuvan itselleni. Luulin tätä leimaa puupalikalliseksi, koska kuva on suhteellisen iso - mutta leima löytyikin Micey Day-akryylisetistä. Haleja-teksti napattu Tiinalta.
Tällä mukaan:
.................................................................
Joululahjaksi saatu palapelikin valmistui tänä aamuna, miesväki on kyllä tehnyt suurimman osan työstä, minä olen keskittynyt lähinnä ystävänpäiväkortteihin :) Parissa viikossa löysivät 1000 palaa paikkansa.

lauantai 11. helmikuuta 2012

Kortteja ja ostoksia

 Oon pitänyt aika hyvin kiinni "uudenvuoden lupauksestani" tehdä muutaman joulukortin kuukaudessa, ettei sitten joulukuun alussa iske kiire ja hätä :) Kraftin Kimmien Toymaker on tämän hetken lemppari (joulu)leimasimeni. Tästä tulee tehtyä varmaan kaiken värisiä ja näköisiä versiota ennen ensi joulua :) Puna-vihreät paperit ovat Cosmo Cricketin "Dear Mr Claus"-lehtiöstä, Merry Christmas paperin valmistajasta ei tietoa. Kortti tehty 
1 VIIRI - 3 PAPERIA - 5 TIMANTTIA
reseptin mukaan P*skarteluhaasteeseen.
Viiri toimi idean tasolla hyvin, mutta lopputulokseen en ole täysin tyytyväinen, ehkä lippu olisi pitänyt olla aavistuksen verran isompi..?
...........................................................................
 Valentine´s Day card!
Ja ystävänpäiväkortteja tulee vieläkin - en ole ehtinyt kaikkia postaamaan maailmalle, maanantaina lähtevät viimeisetkin matkaan :) Ja postista sen verran, että taas tekisi mieleni valittaa hiukan Itellalle! Tein äidilleni muutamia ystävänpäiväkortteja jaettavaksi, lähetin ne 1.luokassa äidrélle maanantaina - kortit olivat saapuneet perille vasta torstaina ja onneksi veli oli ollut kotosalla ja hakenut postin heti sen tultua... postinjakaja oli tiputtanut kortti-kuoren postilaatikon viereen lumihankeen!!! Yleensä en jätä kortteja suojaamatta, mutta näissä korteissa ei ollut muoveja suojana... Eivät kuitenkaan olleet ehtineet kastua, kiitos veljeni ripeän hakemisen! Että MUR Itella, MUR!
........................................................................
Ostoksia! Tältä näytti Bunny Zoe Craftsin kimppatilauksesta minun osuuteni; aika pientä tällä kertaa :) Hankin In2Stampsin "Getting Spoiled"-leiman, tällä saa nättejä "Parane Pian"-kortteja ja Pinkin setin Spectrum Noir-tusseja.

 Spectrumien värisävyt näyttivät tältä:

 Viikonloppu on muutenkin alkanut mukavasti; sain Heliltä ison kasan lehtiä lainaksi ja olen saanut monta uutta kortti-ideaa, sain anopin herkkua tosca-kakkua ja äsken lueskelin magnoliahaaste blogia, olin voittanut haasteen! Innolla jään odottelemaan Paperikierteen palkintoa :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa!


keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Halaus Ystävälle

Halaus ystävälle!
Dt-korteissa oli käytetty suloisia magnolia-leimoja ja muistelin, että minullakin saattaa olla joku halaava Tilda/Edwin jemmalaatikossa. Ja olihan sielä - Edwin wants a hug! Suloinen leima. Ajattelin testata väreissä jotain ei niin perinteisiä ystävänpäivä-värejä. Ihan kiva tuli vaalean vihreälläkin :)
 Kortti menee anopille ja apelle ja kuvastaa heidän poikaansa, joka asustaa kanssani :)
Inspiroivia haasteita oli taas netti pullollaan - vielä kun niitä kortteja ehtisi tehdä valmiiksi asti :) Kaikki tuntuu jäävän puolitiehen...
Tänään kotiutui myös Pääsiäis-aiheinen leimakuvakuori, jonka laitoin 2viikkoa sitten liikkeelle. Kiitokset rinkiläisille, kuoressa oli runsaasti extraa! Ootte ehania!

Tunnustus

Isot kiitokset tunnuksesta Svetalle ja Pauletelle!
Tunnustus pyydetään jakamaan 5:lle blogittajalle, joilla on alle 200 lukijaa blogeissaan.
Omani menevät:
ja bumerangina Svetalle ja Pauletelle :)



sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväksi

P*skiksessa aiheena "One layer"-kortit
eli kerrokset on jätettävä minimiin ja koristelut pyritään tekemään suoraan korttipohjalle. Tämä oli vaikeaa ihmiselle, joka tykkää väritellä leimoja ja käyttää kuviopapereita, ajattelin kuitenkin testata millaista jälkeä saisin aiemmin hankkimillani leimoilla (jotka ovat jääneet käyttämättä). Aloitin leimaamalla taustalle Kaisercraftin nuottirivi-leimalla, päälle embossasin valkoisella kukat (Inkadinkadon Flower-setistä)  ja onnittelutekstin (YouDo:n setistä). Päälle hieroin kahta eri mustetta: Colorboxin "Brown" ja Memento "Rich Cocoa". Lopuksi leimasin vielä lisää kukkia Rich Cocoa sävyllä "tyhjiin kohtiin". Jatkoin leimausta myös vähän kortin takapuolelle. Tässä kortti kokonaisuudessaan:
 ......................................................................

Enkeleitä, pitsiä ja valkoista
innostivat loihtimaan tälläistä ^
Tämä viikonloppu on kyllä ollut korttirintamalla uuden kokeilun juhlaa :) Vaatehuoneen kätköistä on löytynyt vaikka mitä kivaa kortteihin. Tähän korttiin päätyi vintage-henkinen enkelikuva, helminauhaa ja pitsiä. Leimasin korttipohjalle mementon pinkillä musteella nuotteja, jotka jäivät melko hailuiksi, joten päälle pystyi hyvin leimaamaan vielä tekstejä. Tämä kortti taitaa lähteä ystävänpäivänä mummolle ja papalle!
....................................................................................
Sitten lähtee taas tämä oman näköisempi osasto liikkeelle;
Kaveri saa ystävänpäivänä tälläisen kortin, sain jopa piirtää korttiin hiukkasen :)
Tiedä näyttääkö auto yhtään sille mille pitäisi, mutta onpahan yritetty (ja mallia tuijotettu) :D
 Äiti pyysi tekemään hänelle muutamat ystävänpäivä-kortit jaettavaksi, sain 3 tehtyä - ehkä teen vielä muutaman lisää...
 ja lopuksi kortti omalle miesväelle! <3
Pennyn siilit sopii tähän tarkoitukseen :)

Tänään olen myös vieraillut blogeissanne ihastelemassa Leimailutaivas/Helmiplaneetta ostoksianne - itse en tällä kertaa lähtenyt messuilemaan, täältä Pohjanmaalta on sen verran matkaa kuitenkin Masalaan. 
Mutta kivaltahan sielä taas kuvista päätellen näytti! :)

torstai 2. helmikuuta 2012

Patsy nimikylttiin

 Oon joskus aatellut, että olis kiva tehdä nimikyltti itselle, muttei oo sitten tullut tehtyä... Ennen tätä! Värimaailma tuli omista lemppareista; mustasta ja turkoosista. Alunperin ajattelin tekeväni koko "Tankku"-sanan valkoisilla tarroilla, mutta eihän niissä ollut enää a:ta jäljellä! Nyt tuossa sitten lukee kaikkien silmään, että AKU :P Mutta lukekoot!
Tällä mukaan:
..........................................................
Ulkona oli niin nätin näköistä tänään - muttei tuonne tarjennut kovin pitkäksi aikaa mennä. Mittari näytti aamulla -28. Tarpeeksi mielestäni!