tiistai 31. tammikuuta 2012

Voitto, ostoksia ja ulkoilua

Muutamia kuvia viime päiviin liittyen, aloitetaan vaikka "alusta"...

Elikkäs voitin viime viikolla  P*skiksen #125 haasteen ja perjantaina kolahti Heinikan sponssaama palkinto postiluukusta, sain ensimmäisen Emerald Fairies Garden-leimani - suloisen Islan ja 10 pinkkiä kuviopaperia.

 Sitten äidré ja issee varmaan vetivät ristiä johonkin peräseinään, kun tämä neiti lähti itekseen, vapaaehtoisesti hiihtämään lauantaina. Mummolaan pääsee talvisin niin kätevästi suksilla... Ilta-aurinko vielä valaisi mennessä...
 ...takaisin tullessa oli aavistuksen verran pimeää :)
Ja lisätietona kaikille 20v sitten tässä latuni paikalla seisoskeli karhu, on niitä sen jälkeenkin toki nähty ja muutama vuosi sitten, muutaman kilometrin päässä näin itse susi-uroksen... että tämmöinen "kansallispuisto" :D

Ja kaveri valmistui maisteriksi! Harmitti kun mulla oli rub-ons-tarrana tähän tuo teksti "no more pencils, no more books, no more teacher´s dirty looks" niin sitten tarran "liitutaulu-viivat" veti koko tekstin ihan myttyyn ja muutenkin tarra ei tahtonut liimautua kunnolla vaan halkeili, vaikka kuinka tarkasti sen raaputin. Kirjoitin sitten itse - mutta olis se rub-ons ollu kivempi! Onnea kuitenkin Jaana!

Ja tänään postilootasta löytyi Kraftin Kimmie-kimppatilaus, joka selvisi viimein kotiin. Tullisetiä ehti välillä kiinnostaa puketin sisältö...ja siksi vähän viivästyi tuleminen.
Sain Toymaker-tontun ensi talveksi, Elainen " Hyvää reissua!"-kortteihin ja Patsyn voi laittaa ihmettelemään vaikka omaa ikäänsä :) Merirosvoja omaan maniaan (ne on NIIN söpöjä!) ja pupuja pääsiäiseksi :)

Aurinkoisia pakkaspäiviä!

maanantai 30. tammikuuta 2012

Askartelufoorumin DT-kortti #15

"Penny Black"
Oman korttini tein vielä joulutunnelmissa, käyttäen pianoa soittavia hiirulaisia kortissani. Sinettitarra ja kimaltavat sydämmet ovat joulunpunaiset, vaikka kuvassa ei siltä näytäkkään :)
 Tervetuloa osallistumaan haasteeseen, palkintona tällä kertaa Penny Black-tuotteita 25€:lla.
Haastetta sponsoroi Askartelupuoti Pia.

DT-kortti - Lauran korttihaaste #20

Lauran korttihaasteessa #20 edetään reseptillä:
mustaa - valkoista - pitsiä
Työstä ei saa mustan ja valkoisen lisäksi löytyä muita värejä, mutta pitsi voi olla minkä väristä tahansa. Pitsi voi olla kuvioleikkurilla leikattuakin, itse käytin pitsitarraa korttini yläreunassa.
Embossasin mustalle kuviopaperille valkoisella Sweet Pean tyttösen. "Ainutlaatuiselle ihmiselle" teksti on Stempelkellerin setistä. 

Aurinkoista maanantaita kaikille!

Ja kiitokset Lauralle - oli ilo olla mukana tammikuun haasteissa! :)

torstai 26. tammikuuta 2012

ATC: Magnolian papukaija

Magnoliahaasteessa #85
aiheena. ATC-kortti on siis keräilykorttien sukulainen ja kokoa 6,4 x 8,9cm eli 2,5 x 3,5 tuumaa. Uusi juttu minulle, mutta testataans! Tässä ensimmäinen ATC-korttini:
KK:n "kirppiksellä" oli myynnissä tämä ihanuus! Magnolian "Parrot"-leima, Sanna ehti sen varata juuri minua ennen - ja sovittiin pienestä kuvien vaihdosta - saan muutamat papukaijat ystävänpäiväkortteihini ja Sanna saa vaihdossa tyttärensä synttärikutsuihin minulta Gorjuss-tyttöjä :) Kiitos Sanna!
Jos joku on myymässä tätä leimaa, niin olen kiinnostunut ostamaan! Tämä on mielestäni Magnolian eläinleimoista ehdottamasti suloisin!

edit. Minna kysyi värittelyistä -  Papukaijan kroppa ja päänvarjostukset - Promarker: Cyan
Papukaijan pää ja uloimmat pyrstösulat - Promarker: Sky Blue
Pyrstön keskiosa ja nokka - Promarker: Cool Aqua
Pinkki tussi Papermanialta.
Valkoista geelikynää sutrasin masu-sulkiin ja silmän ympärystän pinkkiin. Eli näillä viidellä tussilla hoitui värittelyt tällä kertaa :)

Hyvää päivänjatkoa!

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

In the Spotlight!

Kraftin Kimmien #112  haasteessa
"In the Spotlight"
pyydettiin siis hahmoja valokeilaan asettamaan.
Monesti on ollut mielessä tätä spotlightia testata, mutten ole aiemmin tainnut ehtiä...  Pitää tehdä näitä lisää tämän mallin mukaan jatkossa - tykkään!  
Tässä korttini tähän haasteeseen:
Leima: Kraftin Kimmie - Drucilla
Paperit ja koristeet: Paperinauhasta. Sinertävä kukka väritetty itse Promarkerin Turquoise-sävyllä.
.....................................
Eilen voitin P*skiksen ja nyt jään innolla odottelemaan, että mitä se Heinikan Heini minulle lähettääpi. Ja oon tilaillutkin taas vaikka ja mitä; muutama tussi, leimakuvia ja Kraftin Kimmie-kimppatilaus pitäisi tupsahtaa postiluukusta. Toivottavasti tulevat viikonlopuksi niin saan adhd-käsilleni jotain hommaa :) Huomennakin saisi tietysti jo jotain tulla -  mulla on vapaa päivä ja ulkona on liikaa pakkasta ulkoilulle, pitäydyn sisällä askartelemassa :) Nyt maistelemaan uutuus marja-pannukakkuja :)

tiistai 24. tammikuuta 2012

Tea Party

Tervehdys! 
Oon viime aikoina innostunut tekemään vähän tyttömäisempiä kortteja, käyttämään tavallista enemmän koristuksia ja muutenkin käyttämään leimakuvia, joita on kätköissä pitkään säilönyt. Tutkailin haasteita, josko jostain innostuisin - ja tälle illalle sopi Lilin haaste, jossa kuului käyttää lilaa ja pitsiä. Pitsiä löytyi kyllä, mutta lilan värisiä papereita sai tovin etsiä... pitäisi hankkia lisää yksivärisiä papereita. Ostoslistalle! :)

Kortin resepti: Papermanian paperi taustalle, Minnalta saatu kakkupaperi, Lili of the Valleyn "Tea Party"-leima, Tulip-setistä pinkkiä perhoskuvioista tarraa ja "On your special day"-tarra. Pitsi Paperinauhasta ja Priman kukka SannaS:ltä. Pienemmät kukat Paperinauhasta ja samaten puolihelmet. Värittelyt Promarkereilla, Neopikoilla ja Lilat sävyt Papermanian tussilla (löytyy Pastels-setistä).

 Girlish card for Lili's little fairies challenge #3 - Lavender and lace. This time I use more decorations than normally. I don't like lavender, but this looks nice - maybe I use lavender later too :) Stamp is Lili's "Tea Party".
----------------------------------------------
Ja eilen kurvasin pyörällä keskustaan tarkoituksena löytää itselle alesta uusia vaatteita, perjantain siivoushulinoissa SPR:lle kärrättyjen tilalle. Noh - itselleni en mitään taaskaan löytänyt, mutta kaverin pojalle kyllä! Aivan ihanat kengät ja kääntöpipon. Mullakin oli lapsena vaikka millaisia kääntövaatteita, miksei niitä tehdä enää? Olisivat niin kivoja! :) Mäkin haluan kohta lapsen... jolle ostaa vaatteita :) Pipo saattaa olla helmikuussa syntyvälle sankarille vielä hiukan suuri, joten ehkä se päätyy 1,5-vuotiaalle isoveikalle. Pitää vissiin lopettaa tuo vaatteiden metsästys (itselle) - niin johan alkaa löytyä :)

Hyvää tiistai-illan jatkoa!
Ps. Oon hyräillyt tässä illan mittaan Munamiehen Pomppufiilis-biisiä, hoilasin vaan "Minulla on korttifiilis"-versiota, lauluni kuitattiin toteamalla, että taidan olla MunaTanja... loppui laulut :D

maanantai 23. tammikuuta 2012

DT-kortti - Lauran korttihaaste #19

sydämet/sydämellistä  menoa.
Oman korttini tein embossaamalla valkoisella valkoiselle korttipohjalle Kaisercraftin pallo-leimalla ja sen jälkeen tuputtelin Mementon Rose Bud-mustetta päälle. Leimaksi Magnolian "Chicken Tilda". Ja koristelut ääriviivatarroilla yms. Äkkäsin vasta nyt, että vesileimatussilla olisi voinut piirrellä sydämiä korttipohjaan ja embossata sen jälkeen, mutta tätä ideaa taidan testata myöhemmin jossain toisessa projektissa :)
Ps. Testaan eka kertaa ajoitettua bloggausta, toivottavasti onnistuu :)
edit. ei onnistunut ajoitus! Julkaisenpa tämän nyt sitten itse..

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Väreillä P*skikseen


 Tervehdys!
Täälä puhaltavat uudet tuulet :) Tämä viikko on mennyt uuteen työpaikkaan tutustuessa ja päivärytmiin totutellessa. Aiempi iltatyö valvotti pitkälle yöhön ja nukutti aamuisin, nyt olen pitkästä, pitkästä aikaa päässyt jo klo 23  nukkumaan ja aamuheräämisetkin on lähteneet sujumaan. Olen pitkin viikkoa tehnyt kortteja, mutta kaikki ovat DT-juttuihin päätyneet, joten niiden esittelemisen vuoro tulee myöhemmin... 
Mutta P*skiksen värihaasteeseen sen sijaan voi osallistua jo nyt! :)
 
Haasteen värilastu
Ja kortti tulee tässä:
Leima: Kraftin Kimmie - Lily Lemon
-----------------------------------------------------------
Tässä pienoinen tilaus, jonka tein Paperellaan jo 2-3viikkoa sitten.  Dovecraftin Funky Vintage-papereita, oon pitkään metsästänyt- nyt löytyi! Ja särölasihelmiä, punaiset on 8mm ja musta/kirkkaat 6mm. Ostin Mementon Angel Pink-musteen, kun tuommoista "tyttövauvan-pinkkiä" kaipailee aina silloin tällöin. Puukoristeet hankin ihan testimielessä, josko saisin nuo maalattua jotenkin. Musta-valk. kuvat on rub-onsseja. Metallisia lenkkejä koruihin ja avaimenperiin.
Tällä viikolla tuli hankittua Paperinauhasta Kaisercraftin 3 erilaista "taustaleimaa" ; nuotit, tekstit ja pallot. Palloja ja tekstiä ehdin jo testailla ja hyvin toimivat myös embossattuna. Niistä kortteja tulossa myöhemmin :)
------------------------------------------
Lopuksi viihdettä; miesväki sanoi, että mä näytän ihan tuolle, kun lakkaan kynsiäni =D ... Onhan se asia tietysti näinkin...  (Kuva napattu Rayman-pleikkaripelin loppuhuipennuksesta)

maanantai 16. tammikuuta 2012

Askartelufoorumin DT-kortti #14

Tässä DT-korttini Askartelufoorumin 14.haasteeseen, jossa aiheena Ystävänpäivä!
Osallistumisaikaa on 16.1- 29.1 ja haastetta sponsoroi tällä kertaa Ilona Deco.
Käytin kortissani Doodlen possuja, jotka leimasin ekopaperille ja värittelin puuväreillä, pintaan sipaistu kimalleliimaa. Sinetti-tarrasydän ja tähdet Tiimarista, muut tarrat Paperinauhasta.

Suoritamme bloginamun arvonnan!

Nyt saatiin miespuolinen onnetar apuihin ja saatiin arvonta suoritettua!
 
Kävin kurkkimassa voittajan kommentin ja se kuului näin:
"Kolmella arvalla mukana! Siis miten noin helppo kysymys voipi olla toisaalta todella vaikeaa ;))??? Kiitos sinulle kommenteista ja vinkistä ;)) Minun lempparini taitaa olla Kraftin Kimmien Agnes - leipoja tyttö, se vaan on niin suloinen, muutkin Kraftin leimasimen ovat ihania, ja Magnoliat, ja.... ;))))"
 
 Arvontalipussa luki siis:
Svetlana - Chili_Ri 
 
Onnea voittajalle!
&
Kiitos kaikille osallistujille!
Uusia lukijoita tuli enemmän kuin osasin odottaa, kiva käydä teidänkin blogeja jatkossa lukemassa :) 
 Ajattelin myös, että leimoista paljastuisi joku selkeä suosikki josta monet tykkäisivät, mutta vastausten perusteella magnolialeimat, kukat ja koukerot ovat teillä eniten käytössä :)

DT-kortti - Lauran korttihaaste #18

Hei taas! Viikonlopusta ja 400 vieraan synttäreistä selvitty :) Pääsiäinen lähestyy ja Lauran korttihaasteessa vuorossa haaste, jossa on käytettävä jotain vanhasta vaatteesta/asusteesta. Omassa kortissani on käytetty vanhan biletoppini "ylimääräisiä" olkaimia, jossa on hopean värisiä paljetteja nauhana, sopivat hyvin pääsiäiskorttiin :) Leimana Magnolian "Tilda with spiderweb", tämä taitaa olla Halloween-leimaksi suunniteltu, itse yhdistän noidat pääsiäiseen ja virpomiseen.

......................................................................
Bloginamun arvontaa luvassa ihan kohta, kunhan miespuolinen onnettareni ehtii minua avustamaan :D

torstai 12. tammikuuta 2012

Nimipäiväkortti

Meidän miesväellä on ensi viikolla nimpparit ja tällä kertaa en aio niitä unohtaa (näinkin on kerran käynyt!) Lahjakin on jo puoliksi hankittuna :) Kortissa lukee "maailman ennätysvauhdilla toivotan Hyvää nimipäivää!". Miesväki tekee aina sudokuja "maailman ennätysvauhtia" ja harmittelen kun en ensimmäistäkään numeroa ole ehtinyt saada paikoilleen, kun hällä on jo valmista. Ja alareunan mörkö on myös sisäpiirin vitsi =D
 Leima/stamp: Kraftin Kimmie - Monique
Just because... ja Terrrve kaverri tekstit leimattu Tiinalta.
Paperit silppulaatikon kätköistä.
Tällä mukaan:


keskiviikko 11. tammikuuta 2012

All Our Dreams ja vintageboxi

New Beginnings
Mietin hetken, että tekiskö tällä kertaa hää- vai vauvakortin... Mutta päädyin taas vauvoihin! Onneksi on vielä niin päin, että vauvoja tulee enemmän kuin häitä :) Suhteellisen yksinkertaisella mennään - voi olla että leimaan vielä jonkun koristeen sinisellä korttiin ennen lähettämistä.
Leima / stamp: Lili of the Valley - All Our dreams
 ...............................................................
Ja sitten taas lahjojen pariin, armaat kummitätini ja setäni täyttivät eilen 50v (ovat keskenään kaksosia) ja kekkerit on edessä viikonloppuna.  Reijon lahjan esittelin jo aiemmassa postauksessa ja tällä kertaa on Ritvan boxin vuoro. Tiimari myy edullisesti "jouluisia" rasioitaan pois, kävin nappaamassa muutaman boxit itselleni. Ensin ajattelin vain koota lahjan rasiaan ja antaa sellaisenaan, koska rasiassa on tädin lempparivärejä; valkoista ja punaisen eri sävyjä. Mutta sitten törmäsin tuohon korttikuvaan, joka näyttää ihan tädilleni lapsena ja ajattelin kuitenkin koristella kannen, loppurasiaan saavat jäädä lempivärit näkyviin. 
Tarvikkeet: Vintage-korttikuva - Paperinauhasta, samaten paperit, puolihelmet ja kirjaintarrat. Lintu rub-ons Sopurahan arkista ja kukka saatu SannaS:ltä.
 Toivottavasti saaja tykkää; sisältä löytyy vintagetyylinen, valkoinen ruusu tyynynpäällinen, arpoja, karkkia, magneetti mietelauseineen ja itse tekemiäni rannekoruja pari kappaletta.
.........................................................................
Ja juuri kun sain pakattua jouluiset askartelukamppeeni isoon lahjapussiin ja sullottua vaatehuoneen perukoille, tuli postista nettikirpparilta Sadulta ostamani Magnolian halaava pukki! Pakkohan tästä on pari korttia tehdä, samalla kun testaa värittelyitä :) Kiitos Sadulle, olin jo unohtanut ostaneeni tämän ennen joulua! :)
 

maanantai 9. tammikuuta 2012

DT-kortti - Lauran korttihaaste #17

käytetään Rei'ittäjää tai nitojaa!
Itse ajattelin, että nitoja olisi ehkä yleisempi, käytän sitä itse normaalistikkin nauhojen kiinnittämiseen -  joten haastoin itseni tekemään DT-kortin rei'ittelemällä. :)
Rei'itin ruskehtavaa taustapaperia ja dymonauhaa.  

Leimana Doodle Factoryn talorivi :)


sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kuukauden korttikisa - Ystävänpvä

Sinellin Kuukauden korttikisassa vuorossa ystävänpäiväkortti, jossa täytyisi olla sydämmiä, kimallusta, blingiä ja timantteja! Kätköistä ei yllättäen suoraan kovin kiiltäviä papereita löytynyt, joten kimallusta lähdettiin hakemaan puolihelmillä, kimalleliimalla ja sydäntarroilla. Myös Tildaa tuli kimalleliimalla piristettyä, ainakin varjon ja saappaiden osalta. Tykkään lopputuloksesta, vaikka ensin lähdin ihan toisen tyylistä korttia eri leimalla kasaamaan... sen kortin esittelen teille myöhemmin!
Leima: Magnolia -Tilda in spring rain (vaihdossa tulleita), värittelyt Promarker
Tekstit "For you!" ja "Ystävälle" liimailtu Cosmo Criketin Tiny type: Top secret- kirjaintarroilla.

lauantai 7. tammikuuta 2012

Arabian kahvikupponen

Lähdin tänään aamusella kirpparille toiveissa löytää Arabian astioita, äidille vietäväksi. Ullakolta (=kirppis) löytyikin muutamalta myyjältä Arabiaa, lähinnä kahvikuppeja tai irrallisia "leipälautasia". Ihastuin tähän pariin, joka ei oikeasti edes taida olla pari... elleivät ole molemmat Kesäkukka-sarjaa, mutta eri "siirtokuvalla". Noh, meillä ei äipän kanssa ole tämä keräily niin nuukaa, kunhan ovat Arabiaa, ehjiä ja jollain kukkakuviolla varustettuja niin vitriiniin pääsevät näkösälle.
... Itsellekkin ilmestynyt vaivihkaa "Arabia-kuume", kiva puuhaa tuo kirppareilla astioiden kääntely ja pohjan leimojen tulkinta. Näissä ostamissani oli vanhat Arabian piippuleimat pohjassa. Tilanpuutteen vuoksi kiikutan astiat toistaiseksi äidille... Ja äippä on meistä se jolla on astioille turvallisemmat olot, minä varmaan muutan vielä moneen otteeseen ennenkuin lopullinen koti löytyy. Ehkä alan itselle kerätä jotain muuta sarjaa kuin kukkia. Vanhat satuhahmot kiinnostaisivat ehkä jos niitä ehjänä löytäisi... Kahvattoman säröisen Lumikki & 7 kääpiötä mukin näin Arabian leimoilla kirpparilla 8e:lla, mutta oli niin rikkinäinen, etten edes harkinnut ostavani. Mukissa taisi olla äreä Jörö ja netti kertoo, että niitä valmistettiin joskus 40-luvulla.
Keräileekös teistä muut Arabiaa? 
------------------------------------------------
Vielä viikko aikaa osallistua namuun!

perjantai 6. tammikuuta 2012

Rannekoruja

Helmiplaneetan 2. haasteessa aiheena  - Meren kuohuissa.
Minun merellinen koruni näyttää tältä:
 Mulle tulee jotkut Karibian saaret mieleen näistä helmistä, ihanan turkooseja. Jossain on tuon väristä vettä... sinne kun pääsis :)
Näitä myy Oulussa Hopeavintti!
Viime aikoina olen tehnyt koruja vain muutamia ja nekin lahjoiksi, tämän ajattelin pitää itselläni ja testata tämän toimivuutta 50v-juhlissa ensi viikonloppuna :) Jos teen vaikkapa sukulaisille koruja lahjaksi käytän usein muistivaijeria, joka sopii kokonsa puolesta lähes kaikille... mulla on niin pieni ranne, että joudun itselle tekemään lukoista ja tavallisesta vaijerista, muistivaijerikorut pyörii kättä ees taas :0
----------------------------------------
Samaan syssyyn tein pari muutakin korua, ensimmäiseen käytin fimomassasta tekemiäni ruusuja. Ensimmäinen koru on taas luokkaa "hämmentäjät". Tavallaan tämä on tosi nätti, tämmöinen marilyn monroe-tyylinen ja tykkään tämän väreistä. Mutta samalla mietin, että mitä taas tulikaan tehtyä? Noh, ehkä saaja keksii tälle käyttöä :D

 Korussa on siis 3 kierrosta muistivaijeria, ruusut on aseteltu päihin ja reunimmaiset kierrokset ovat pienen pieniä suklaanruskeita helmiä, keskellä valkoisia 6mm helmiä.

 Ja lopuksi söpöstelyä! Vaihteeksi pinkkiä ja valkoista muistivaijerilla.
......................................................................
Tervetuloa taas uusille lukijoille, käyn pikkuhiljaa tutustumassa teidänkin blogeihinne :)
Namun arvontaan ehti osallistua vielä viikon, aina 15.1 saakka.

Fimoilua

Pitkästä aikaa iski eilen joku fimoiluvimma, kaivoin massapakettini kaapista ja tein seuraavaa:

 Pingun, lumiukon, sammakon ja koiran, englannin laku harjoitelman ja ukkelin...
Olisin tehnyt englannin lakuja lisääkin, mutta mun värivalikoimista puuttui se hempeämpi pinkki. Sitä täytyy ostaa jossain vaiheessa...
 Koira jää itselle :) [mun kynsilakat ei kestä mun askarteluja, vaikka miten käyttää alus- ja päällyslakkaa]
 Ystävänpäiväksi cupcakeja!!!
 Ja muutamia palloja ja ruusuja...
Tein 4kpl punaisia ruusuja, toiset päätyivätkin jo erääseen rannekoruun - toiset menevät myöhemmin korviksiin. Näistä tosiaan suurin osa lähtee viimeistään ystävänpäiväksi uusille omistajille :)

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

50v lahja

 Kummisetä täyttää 50v ensi viikolla ja ajattelin, olla hyvissä ajoin valmiina. Kortti tehtynä ja lahja ostettuna :) Kortti menee huumorintajuiselle, maajussille joten saan kerrankin yhdistää Artin leimoja kaikkeen hauskaan ja "lapselliseen".  Lahjakin on samaa luokkaa, pullo likööriä ja Fingerporin Reilu kahvi-muki (Teksti sanoo: "Minä voin mennä puolestasi töihin") Onneksi on tullut koottua yksittäisiä leimoja aiheittain säilöön, taustoista löytyi Doodlen "navetta" ja eläinlaatikosta erilaisia lehmiä, päädyin Penny Blackin lemmuun.

Vinkkinä: Fingerpori-mukeja, olut-tuoppeja ja juomalaseja löytyy ainakin Anttiloista :)
..............................................
Muistakee bloginamuni!

Sarin Maskattu kuva II-rinki 3-4/4

Oih, kun meinaa ihan jäädä postaamatta nämä viimoiset maskattu ringin kortit...

 Sarin ringissä toiseksi viimeiset materiaalit lähetin minä itse. Kuoren leima on koottu Doodlen tytöstä, WOJ:n penkistä ja Magnolian pilvestä. Mielestäni toimiva yhtälö, pitäisi koittaa muitakin tuohon penkille istuttaa jatkossa :) Vaaleanpunaisilla materiaaleilla taas mentiin. Niitä ei tule ilmeisesti muuten tarpeeksi käytettyä :)
Ja taas valmistui kortti ystävänpäivää silmällä pitäen; saajan nimelle jätin tilaa vas. ylänurkkaan.

 .....................................................................
 Viimeiset materiaalit tulivat Päiviltä. Tykkäsin! Leimakuva oli mukavan kesäinen ja papereista en osannut päättää kumpaa puolta käyttäisin, yritin mahduttaa molempia puolia näkyviin.
Taas on yksi mieluisa rinki takana, näiden 3n ringin jälkeen taidan kuitenkin pitää pienen tauon "samoista materiaaleista" ja keskittyä DT-kortteihin.
Ringissä mukana olivat:
Kiitos ladyt!
..............................
Namuun saa edelleen osallistua :)

tiistai 3. tammikuuta 2012

Parit kortit

Eilen illalla (myöhään) iski vielä inspis ja tein muutamia kortteja valmiiksi asti, tässä niistä kaksi.
Leimailutaivaan 2.haasteessa vuorossa
sanallinen osuus: vesi tai alla oleva luonnos, tai molemmat :)
 Itse tein kortin ilman vesi-teemaa, ja luonnostakin tuli hiukan käänneltyä. 
Taustapaperi oli itsessään niin nättiä, ettei sitä malttanut peittää tuon enempää :)
 ................................................................
Vuoden ensimmäisessä Magnoliahaasteessa
oli aiheena mukavan näköinen luonnos:
 Värittelin eilen kuvan valmiiksi ja tänään löysin värittämääni kuvaan mätsääviä papereita silppulaatikosta.  Pitäisi käyttää keltaisia kukkia ja koristeita muulloinkin kun pääsiäiskorteissa - nää on niin pirteitä!Tykkään hirmusti näistä pupuja ja munakoreja yms sisältävistä magnolia-leimoista, olispa pääsiäinen useamman kerran vuodessa :)
 ..................................................................
Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille, teitähän on tullut mukavasti muutaman päivän aikana :)
Vielä on reilusti aikaa osallistua bloginamuuni!

maanantai 2. tammikuuta 2012

Askartelufoorumin DT-kortti #13

vuorossa seuraavanlainen BINGO-ruudukko:
Omaksi rivikseni valkkasin: 3D - Tähti - Punainen
 Jouluisella mennään - tänä vuonna ei tule joulukorttien kanssa kiire :)
Nallet ovat 3D-tarroja, punaista löytyy ja tähtiä on vihreässä paperissa sekä irrallisina tarroina.

DT-kortti - Lauran korttihaaste #16

"Pelkkää paperia"
Tällä kertaa kootaan siis kortteja mielikuvitusta käyttäen, ilman sen suurempia koristeita. Mukava nähdä millaisia kortteja haasteeseen tuleekaan, kun napit, nauhat, puolihelmet ja muut koristeet ovat kiellettyjä - leimailua sen sijaan saa käyttää. Itse päätin tällä kertaa tehdä kortin käyttämättä leimailua:

Käytin DT-kortissani Basic Greyn ruskeaa, kukallista paperia taustalla ja korttikuvat löytyivät Graphic 45-papereista. 
Lorun pätkä on mielestäni osuva: 
M is for Milk You need to drink plenty, 
But not tea or coffee Before you are twenty
.............................................................
Bloginamuuni voit osallistua 15.1 saakka!